Ήταν κάποτε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Θλίψη και οργή για την εικόνα της ομάδας του Τεν Χαγκ

Ήταν κάποτε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Θλίψη και οργή για την εικόνα της ομάδας του Τεν Χαγκ

Μια νίκη στα εννιά τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια έχει η Γιουνάιτεντ και η κρίση βαθαίνει...

Όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί στο Ολντ Τράφορντ την Τβέντε τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Και ποιος είναι το φαβορί και ποιος είναι το αουτσάιντερ. Ή μάλλον να χρησιμοποιήσουμε παρελθοντικό χρόνο για ν’ αποδοθεί η πραγματικότητα.

Αν λοιπόν η Γιουνάιτεντ φιλοξενούσε (παλιά) την Τβέντε τα πράγματα θα ήταν ξεκάθαρα. Τελεία και παύλα. Τώρα όμως δεν είναι κι αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στην χθεσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων στο «θέατρο των ονείρων».

Διαβάστε επίσης: Οριστικός χωρισμός για διάσημο ζευγάρι – Ελεύθερη η ξανθιά της τηλεόρασης!

Η ολλανδική ομάδα κατάφερε να μείνει «όρθια» στο Ολντ Τράφορντ (1-1) και ξεκίνησε με εξαιρετικό τρόπο την προσπάθεια της στη League Phase του Γιουρόπα Λιγκ. Για το πώς ξεκίνησε την δική της πορεία στην διοργάνωση η Γιουνάιτεντ δεν χρειάζονται πολλά λόγια.


Αρκούν οι αναρτήσεις οργής χιλιάδων οπαδών του αγγλικού συλλόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να περιγράψουν την κατάσταση που επικρατεί στην Γιουνάιτεντ αλλά και το κλίμα για τον Ολλανδό προπονητή της ομάδας.

Κάθε μέρα που περνά ο Έρικ Τεν Χαγκ βαθαίνει στον κόσμο της αμφισβήτησης, σε σημείο που όλοι πλέον να περιμένουν την απομάκρυνση του Ολλανδού από τον πάγκο της Γιουνάιτεντ.

Η οργή κατά του προπονητή της αγγλικής ομάδας ξεχειλίζει και η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, καθώς αυτή η Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να νικήσει την Τβέντε στο Ολντ Τράφορντ.

Ρεκόρ για… κλάματα στην Ευρώπη

Ο καιρός που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρωταγωνιστούσε στην Ευρώπη και ήταν φόβητρο για κάθε αντίπαλο έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Και κανείς δεν έχει φυσικά την απαίτηση η τωρινή Γιουνάιτεντ να θυμίζει την ομαδάρα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Απαιτεί όμως να μπει ένα τέλος στον αγωνιστικό κατήφορο, έναν κατήφορο που δεν έχει προηγούμενο.

Ενδεικτική της προβληματικής εικόνας της αγγλικής ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (όχι βέβαια ότι στο αγγλικό πρωτάθλημα τα πράγματα είναι καλύτερα) είναι τα αποτελέσματα των εννιά τελευταίων αγώνων, με τον Τεν Χαγκ βεβαίως στην τεχνική της ηγεσία.

Η Γιουνάιτεντ λοιπόν μετράει πέντε ήττες, τρεις ισοπαλίες (με τελευταία την χθεσινή απέναντι στην Τβέντε) και μια νίκη. Ναι, καλά διαβάσατε.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μόλις μια νίκη στα εννιά τελευταία ευρωπαϊκά της παιχνίδια και οποιαδήποτε συζήτηση τελειώνει εδώ.

Πολλοί θεωρούσαν ότι μετά την ισοπαλία με την Τβέντε, η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου θα προχωρούσε στην απομάκρυνση του Ολλανδού προπονητή, αλλά ο Τεν Χαγκ συνεχίζει στον πάγκο της Γιουνάιτεντ.

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ διστάζει να διώξει τον Τεν Χαγκ, ο Ολλανδός απ’ την πλευρά του έχει ξεκαθαρίσει πως δεν παραιτείται και το ερώτημα είναι για πόσο καιρό ακόμα θα συνεχιστεί ο κατήφορος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Προς το παρόν πάντως δεν φαίνεται λύση στον ορίζοντα…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ