Αυτή είναι η λίστα για τον αντί-Ρόδρι της Μάντσεστερ Σίτι

Θουμπιμέντι και Μπαρέλα στη λίστα της Μάντσεστερ Σίτι για τον αντί-Ρόδρι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «TEAMtalk».

Ο Ισπανός μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Ρόδρι, θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν και ο Πεπ Γκουαρντιόλα ψάχνει για τον αντικαταστάτη του. Ο 28χρονος πρωταθλητής Ευρώπης αποχώρησε κουτσαίνοντας από το γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο της ισοπαλίας (2-2) κόντρα στην Αρσεναλ Κυριακή και οι εξετάσεις έδειξαν πως υπέστη ρήξη χιαστών στο δεξί γόνατο.

Ο Ρόδρι, ο οποίος αναδείχθηκε ο καλύτερος παίκτης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του καλοκαιριού, ήταν το κλειδί για τις μεγάλες επιτυχίες της Σίτι τα τελευταία χρόνια. Από την ένταξή του από την Ατλέτικο Μαδρίτης το 2019, έχει παίξει 174 παιχνίδια στην Premier League για την πρωταθλήτρια Αγγλίας και έχει μόλις 19 ήττες σε αυτή την περίοδο, με 129 νίκες.

Διαβάστε επίσης: Πετάει για Λιόν ο Ολυμπιακός – Ποιους πήρε μαζί του ο Μεντιλίμπαρ (pics, vids)

Ο Γκουαρντιόλα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «TEAMtalk», θα κινηθεί τον Ιανουάριο για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου για να καλύψει (όσο είναι δυνατό αυτό…) το κενό του κορυφαίου χαφ στον κόσμο. Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως έχει στη λίστα του τρεις παίκτες.

Τον Ισπανό μέσο της Σοσιεδάδ, Μάρτιν Θουμπιμέντι, που το καλοκαίρι απέρριψε πρόταση της Λίβερπουλ, τον Βραζιλιάνο Εντερσον της Αταλάντα και τον Ιταλό διεθνή άσο της Ιντερ, Νικολό Μπαρέλα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από