Αρτέτα: «Είμαι υπερήφανος για την εμφάνιση μας στο Έτιχαντ»

Αρτέτα: «Είμαι υπερήφανος για την εμφάνιση μας στο Έτιχαντ»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στο «Έτιχαντ» στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι δήλωσε ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα

Σε ένα επεισοδιακό ντέρμπι, η Άρσεναλ ισοφαρίστηκε σε 2-2 από την Μάντσεστερ Σίτι με το γκολ του Στόουνς στη τελευταία φάση του αγώνα, με τους «κανονιέρηδες» να… λυγίζουν και να χάνουν την ευκαιρία να φύγουν με τρίποντο από την έδρα των «Πολιτών».

Ο προπονητής των Λονδρέζων, Μικέλ Αρτέτα, λίγες μέρες μετά, δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο «Έτιχαντ», αν και δεν έμεινε ικανοποιημένος με το τελικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο διαιτητής που όρισε η UEFA στο Λιόν – Ολυμπιακός

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός προπονητής τόνισε πως ένιωσε υπερηφάνεια για την απόδοση και την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του στο ντέρμπι με τους «πολίτες». Παράλληλα, πρόσθεσε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος με το τελικό αποτέλεσμα καθώς ήθελε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

«Είμαι υπερβολικά υπερήφανος για τα όσα κάναμε στο Έτιχαντ. Χαρούμενος για το αποτέλεσμα; Όχι, θέλαμε να κερδίσουμε. Είχαμε να διαχειριστούμε και καταστάσεις. Είμαι υπερήφανος…».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ