Όνομα έκπληξη για τον πάγκο της Έβερτον

Όνομα έκπληξη για τον πάγκο της Έβερτον

Ο όμιλος Φρίντκιν φέρεται πως σκέφτεται ένα όνομα έκπληξη για τον πάγκο της Έβερτον. Ποιος είναι ο επικρατέστερος...

Ο όμιλος Φρίντκιν κατέληξε σε συμφωνία για την εξαγορά της πλειοψηφίας των μετοχών (94%) του Φαράντ Μοσίρι στην Έβερτον.

Οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια, αλλά η συμφωνία πρέπε να εγκριθεί από την Premier League, την ποδοσφαιρική ομοσπονδία και την αρχή οικονομικής συμπεριφοράς στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Νταν Φρίντκιν, ο οποίος είναι επίσης ιδιοκτήτης της Ρόμα και έχει καθαρή περιουσία 5.7 δισ. λιρών σύμφωνα με το οικονομικό περιοδικό «Forbes», έχει αποφασίσει να προχωρήσει, μόλις αναλάβει και επίσημα τον αγγλικό σύλλογο, στην απομάκρυνση του Σον Ντάις από την τεχνική ηγεσία και ήδη έχει κάνει τις πρώτες επαφές με τον Γκάρετ Σάουθγκεϊτ!

Ο Άγγλος κόουτς αποχώρησε από τον πάγκο της εθνικής ομάδας μετά το Euro της Γερμανίας και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «GiveMeSport» σκέφτεται τη μεγάλη πρόταση του Φρίντκιν για να δουλέψει στο «Γκούντισον Παρκ», καθώς ο Ντάις βρίσκεται σε δύσκολη θέση.
Και αυτό γιατί η Εβερτον είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας στην Premier League, έχοντας μόλις ένα βαθμό, μετά από τους πρώτους πέντε αγώνες της νέας σεζόν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ