«Σφάζονται» τέσσερις για τα… μάτια του Γιόκερες

Χαμός αναμένεται να γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι για την απόκτηση του Βίκτορ Γιόκερες από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ,με τέσσερις ομάδες από την Premier να περιμένουν...

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «TeamTalk» υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Premier League και συγκεκριμένα από την Άρσεναλ, την Λίβερπουλ, την Τσέλσι και την Τότεναμ για την απόκτησή του Βίκτορ Γιόκερες.

Η περίπτωση του Σουηδού επιθετικού μόνο εύκολη δεν είναι αφού ο 26χρονος στράικερ έχει συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ έως το 2028, με την ρήτρα αγοράς του να ανέρχεται στα 100 εκατ. ευρώ, την οποία έβαλαν οι Πορτογάλοι κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Γιατί η απουσία του Μασούρα «πληγώνει» τον Ολυμπιακό… (vids)

Ο Γιόκερες συνεχίζει με φόρα από την περσινή σεζόν και ήδη έχει σημειώσει 10 γκολ σε οκτώ αναμετρήσεις, με τις εμφανίσεις του όπως είναι φυσικό να προσελκύουν το ενδιαφέρον κορυφαίων ομάδων, από το κατά γενική ομολογία κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Υπενθυμίζουμε πως η Σπόρτινγκ ανακάλυψε τον Γιόκερες όταν έπαιζε στην Championship για λογαριασμό της Κόβεντρι και τον έφερε στην Πορτογαλία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από