Το «δίδυμο» κορυφής ανήκει στην Τσέλσι

Πάλμερ και Τζάκσον συνεργάζονται εξαιρετικά στην ομάδα του Λονδίνου.

Η Τσέλσι πέτυχε το μεσημέρι του Σαββάτου σπουδαία εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Γουέστ Χαμ, επικρατώντας με 3-0.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Κόουλ Πάλμερ και ο Νίκολας Τζάκσον, με τον δεύτερο να σκοράρει δύο φορές, ενώ γκολ πέτυχε και ο Πάλμερ.

Διαβάστε επίσης: Αναντολού Εφές – Μακάμπι Τελ Αβίβ 89-66: Καταιγιστικοί οι Τούρκοι στο πρώτο ματς του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι στο γκολ του Πάλμερ την ασίστ την έκανε ο Τζάκσον και ο Μαρέσκα είχε κάθε λόγο να χαμογελά βλέποντας την εξαιρετική συνεργασία που έχουν οι δύο παίκτες της ομάδας του.

Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας πως το δίδυμο Τζάκσον – Πάλμερ είναι στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, σε ότι αφορά τα γκολ που έχουν προκύψει από την συνεργασία δύο παικτών, από το ξεκίνημα της σεζόν 2023-2024 μέχρι σήμερα.

Οι δύο άσοι της ομάδας του Λονδίνου έχουν «προσφέρει» δέκα γκολ στην Τσέλσι και στην δεύτερη θέση της σχετικής λίστας είναι το δίδυμο Μπέιλι – Γουότκινς της Άστον Βίλα με συνεισφορά οκτώ τερμάτων στην ομάδα του Μπέρμιγχαμ.

Στην τρίτη θέση υπάρχουν δύο παίκτες της Νότιγχαμ Φόρεστ οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο λόγος για τους Ελάνγκα – Κρις Γουντ, οι οποίοι έχουν να παρουσιάσουν εφτά γκολ μέσα από τις δικές τους συνεργασίας, όπως και οι Σάκα – Χάβερτς στην Άρσεναλ και Νούνιες – Σαλάχ στην Λίβερπουλ.

Η Τσέλσι μετά τη νίκη που πέτυχε επί της Γουέστ Χαμ έφτασε τους δέκα βαθμούς και είναι στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μαζί με Άρσεναλ και Νιούκαστλ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ, που την περασμένη αγωνιστική πέτυχε τεράστια νίκη επικρατώντας της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ με 1-0, κοντράρεται την Κυριακή το μεσημέρι εκτός έδρας με την Μπράιτον.

Το απόγευμα της Κυριακής είναι προγραμματισμένο το μεγάλο ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Άρσεναλ.

Η Σίτι η οποία μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια θα φιλοξενήσει τους πρωτευουσιάνους, θέλοντας φυσικά να κάνει το 5Χ5 και τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα φυσικά στον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Νορβηγός έχει πετύχει εννιά γκολ τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του αγγλικού πρωταθλήματος και το ερώτημα είναι αν η Άρσεναλ θα καταφέρει ν’ αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο Νορβηγό.

Η Ίντερ στο ματς Τσάμπιονς Λιγκ τα κατάφερε μια χαρά καθώς απέσπασε ισοπαλία 0-0 στην έδρα της αγγλικής ομάδας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από