Το «δίδυμο» κορυφής ανήκει στην Τσέλσι

Το «δίδυμο» κορυφής ανήκει στην Τσέλσι

Πάλμερ και Τζάκσον συνεργάζονται εξαιρετικά στην ομάδα του Λονδίνου.

Η Τσέλσι πέτυχε το μεσημέρι του Σαββάτου σπουδαία εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Γουέστ Χαμ, επικρατώντας με 3-0.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Κόουλ Πάλμερ και ο Νίκολας Τζάκσον, με τον δεύτερο να σκοράρει δύο φορές, ενώ γκολ πέτυχε και ο Πάλμερ.

Διαβάστε επίσης: Αναντολού Εφές – Μακάμπι Τελ Αβίβ 89-66: Καταιγιστικοί οι Τούρκοι στο πρώτο ματς του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι στο γκολ του Πάλμερ την ασίστ την έκανε ο Τζάκσον και ο Μαρέσκα είχε κάθε λόγο να χαμογελά βλέποντας την εξαιρετική συνεργασία που έχουν οι δύο παίκτες της ομάδας του.

Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας πως το δίδυμο Τζάκσον – Πάλμερ είναι στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, σε ότι αφορά τα γκολ που έχουν προκύψει από την συνεργασία δύο παικτών, από το ξεκίνημα της σεζόν 2023-2024 μέχρι σήμερα.

Οι δύο άσοι της ομάδας του Λονδίνου έχουν «προσφέρει» δέκα γκολ στην Τσέλσι και στην δεύτερη θέση της σχετικής λίστας είναι το δίδυμο Μπέιλι – Γουότκινς της Άστον Βίλα με συνεισφορά οκτώ τερμάτων στην ομάδα του Μπέρμιγχαμ.

Στην τρίτη θέση υπάρχουν δύο παίκτες της Νότιγχαμ Φόρεστ οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο λόγος για τους Ελάνγκα – Κρις Γουντ, οι οποίοι έχουν να παρουσιάσουν εφτά γκολ μέσα από τις δικές τους συνεργασίας, όπως και οι Σάκα – Χάβερτς στην Άρσεναλ και Νούνιες – Σαλάχ στην Λίβερπουλ.

Η Τσέλσι μετά τη νίκη που πέτυχε επί της Γουέστ Χαμ έφτασε τους δέκα βαθμούς και είναι στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μαζί με Άρσεναλ και Νιούκαστλ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ, που την περασμένη αγωνιστική πέτυχε τεράστια νίκη επικρατώντας της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ με 1-0, κοντράρεται την Κυριακή το μεσημέρι εκτός έδρας με την Μπράιτον.

Το απόγευμα της Κυριακής είναι προγραμματισμένο το μεγάλο ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Άρσεναλ.

Η Σίτι η οποία μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια θα φιλοξενήσει τους πρωτευουσιάνους, θέλοντας φυσικά να κάνει το 5Χ5 και τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα φυσικά στον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Νορβηγός έχει πετύχει εννιά γκολ τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του αγγλικού πρωταθλήματος και το ερώτημα είναι αν η Άρσεναλ θα καταφέρει ν’ αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο Νορβηγό.

Η Ίντερ στο ματς Τσάμπιονς Λιγκ τα κατάφερε μια χαρά καθώς απέσπασε ισοπαλία 0-0 στην έδρα της αγγλικής ομάδας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ