«Καθάρισε» ο Ντίαζ για τη Λίβερπουλ (3-0) – Ανατροπή από το πρώτο ημίχρονο για την Τότεναμ (3-1)

«Καθάρισε» ο Ντίαζ για τη Λίβερπουλ (3-0) – Ανατροπή από το πρώτο ημίχρονο για την Τότεναμ (3-1)

Με νίκη συνεχίζει η Λίβερπουλ που δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στη Μπόρνμουθ (3-0) - Με ανατροπή η Τότεναμ επικράτησε της Μπρέντφορντ εντός έδρας (3-1) για την πέμπτη αγωνιστική της Premier League.

Η Λίβερπουλ είχε εύκολο απόγευμα εντός έδρας κόντρα στη Μπόρνμουθ για την πέμπτη αγωνιστική της Premier League και με δύο γκολ του Ντίαζ και ένα του Νούνιεζ από το πρώτο ημίχρονο, επικράτησε 3-0. Την ίδια ώρα, η Τότεναμ ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπρέντφορντ (2-1) με ανατροπή από το πρώτο μέρος.

Η Φούλαμ δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στη Νιουκάστλ στην έδρα της (3-1), η Ίπσουιτς πήρε χρυσό βαθμό (1-1) στην έδρα της Σαουθάμπτον στις καθυστερήσεις, η Άστον Βίλα το «γύρισε» απέναντι στη Γουβς (3-1), ενώ στο 1-1 έμειναν Λέστερ και Έβερτον. Νωρίτερα, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής, η Τσέλσι κέρδισε εύκολα στην έδρα της Γουέστ Χαμ (3-0).

Με το πόδι στο… γκάζι μπήκε η Λίβερπουλ στο ματς με τη Μπόρνμουθ και «καθάρισε την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο. Μέσα σε δύο λεπτά (26′, 28΄) ο Ντίαζ έβαλε ισάριθμα γκολ και στο 37′ ο Νούνιεζ πρόσθεσε κι αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, με ωραίο τελείωμα με το αριστερό κλείνοντας από δεξιά και πλασάροντας με υπέροχο τρόπο. Ντεμπούτο και για τον Κιέζα που αντικατέστησε τον Νούνιεζ στο 72ο λεπτό.

Σολάνκε (8΄) και Τζόνσον (28′), είχαν απάντησεις στο καταπληκτικό γκολ του Εμπεουμό από το 1ο λεπτό, με την Τότεναμ να πηγαίνει με προβάδισμα ενός γκολ σα αποδυτήρια, κόντρα στη Μπρέντφορντ.

Φούλαμ-Νιουκάστλ 3-1

Η Φούλαμ πήρε από νωρίς «κεφάλι» στο ματς, όταν στο 5ο λεπτό ο Χιμένεθ άνοιξε το σκορ και στο 22′ ο Σμιθ Ρόου με πλάσε από τη μικρή περιοχή διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του. Η Νιουκάστλ στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους μείωσε με τον Μπαρνς (46′), αλλά ο Νέλσον στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Λέστερ-Έβερτον 1-1

Η Έβερτον ήταν αποφασισμένη να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από την έδρα της Λέστερ και στο 2ο λεπτό ο Εντιαγέ άνοιξε το σκορ για τα ζαχαρωτά. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο η Λέστερ ισορρόπησε το παιχνίδι, έψαξε τη στιγμή της και την βρήκε στο 73ο λεπτό με τον Μαβιντιντί να ισοφαρίζει σε 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Σαουθάμπτον-Ίπσουιτς 1-1

Η Ίπσουιτς είχε την υπεροχή στο ματς με τη Σαουθάμπτον, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 5ο λεπτό με τον Ντίμπλινγκ και να κρατούν το τρίποντο μέχρι τις καθυστερήσεις του αγώνα, αλλά ο Μόρσι είχε αντίθετη άποψη και στο 90′ +5 έδωσε «χρυσό» βαθμό στην ομάδα του.

Άστον Βίλα-Γουλβς 3-1

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 25ο λεπτό με τον Κούνια, όταν ο ίδιος πίεσε και έκλεψε τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή της Βίλα, σούταρε και έκανε το 1-0 για τη Γουλβς. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο έκανα την ανατροπή με τα γκολ των Γουότκινς (73′), Κόνσα (88′) και Ντουράν (90′ +4) πήρε το «τρίποντο».

Το πρόγραμμα και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

  • Γουέστ Χαμ – Τσέλσι 0-3 (4′,18′ Τζάκσον, 47′ Πάλμερ)
  • Άστον Βίλα – Γουλβς 3-1 (73′ Γουότκινς, 88′ Κόνσα, 90+4′ Ντουράν / 25′ Κούνια)
  • Φούλαμ – Νιούκαστλ 3-1 (5′ Χιμένες, 22′ Σμιθ Ρόου, 90+2′ Νέλσον / 46′ Μπαρνς)
  • Σαουθάμπτον – Ίπσουιτς 1-1 (5′ Ντίμπλινγκ / 90+5′ Μόρσι)
  • Τότεναμ – Μπρέντφορντ 3-1 (8′ Σολάνκε, 28′ Τζόνσον, 85′ Μάντισον / 1′ Εμπεουμό)
  • Λέστερ – Έβερτον 1-1 (74′ Μαβιντίντι / 12′ Εντιαγέ)
  • Λίβερπουλ – Μπόρνμουθ 3-0 (26′ 28′ Ντίας, 37′ Νούνιες)
  • 21/09 19:30 Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  • 22/09 16;00 Μπράιτον – Νότιγχαμ Φόρεστ
  • 22/09 18:30 Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ

Η βαθμολογία

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ