Μάντσεστερ Σίτι: Αυτόν θέλει για διάδοχο του Ντε Μπρόινε

Μάντσεστερ Σίτι: Αυτόν θέλει για διάδοχο του Ντε Μπρόινε

Η Μάντσεστερ Σίτι προσέχει για να... έχει και ήδη έχει ξεχωρίσει περίπτωση συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή για να διαδεχθεί τον Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Η Μπάγερν Μονάχου θέλει να διασφαλίσει την παραμονή για πολλά ακόμη χρόνια του Τζαμάλ Μουσιάλα και ελπίζει πως ο διεθνής Γερμανός άσος το επόμενο διάστημα θα βάλει τελικά την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο, επεκτείνοντας κατά τρία χρόνια τη συνεργασία του έως το καλοκαίρι του 2029, με ρήτρα εξαγοράς στα 300 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα όμως με γερμανικά ΜΜΕ οι δύο πλευρές έχουν διαφωνίες για την επέκταση του συμβολαίου του, με τον Μουσιάλα ν’ απορρίπτει ξανά (για τρίτη φορά) την πρόταση των Βαυαρών, ζητώντας μεγαλύτερες αποδοχές, με τη διοίκηση να δείχνει αρνητική στις απαιτήσεις του, που φθάνουν τα 12 εκατ. ευρώ ετησίως, μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Διαβάστε επίσης: Αντονί Μαρσιάλ: Εσύ τον βάζεις στο top 10 των ονομάτων που ήρθαν στην Ελλάδα; (vids)

Οι δύο πλευρές συνεχίζουν τις επαφές, αλλά θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο η διοίκηση των Βαυαρών να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του 21χρονου Γερμανού διεθνή επιθετικού, που είναι στη μεταγραφική λίστα της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι.

Η αγγλική μάλιστα ιστοσελίδα «Football Insider» υποστηρίζει πως η πρωταθλήτρια Αγγλίας είναι το φαβορί για την απόκτηση του με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να τον προορίζει για αντικαταστάτη του Κέβιν Ντε Μπρόινε και είναι διατεθειμένη να δαπανήσει πάνω από 100 εκατ. ευρώ για να πάρει το επόμενο καλοκαίρι τα δικαιώματα του.

Ο Βέλγος σταρ έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, στο τέλος της σεζόν όταν και θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του με την ομάδα του Μάντσεστερ. Αυτό αναφέρει η αγγλική ιστοσελίδα «TEAMtalk», η οποία στο σχετικό ρεπορτάζ υποστηρίζει πως ο Βέλγος σταρ έχει δώσει ήδη τα χέρια με την Αλ Ιτιχάντ για να γίνει συμπαίκτης με τον Καρίμ Μπενζεμά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ