Έρικσεν: «Κανένας από την Γιουνάιτεντ δεν μου είπε να φύγω»

Ο Κρίστιαν Έρικσεν σε δηλώσεις του τόνισε πως κανένας μέσα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν του ζήτησε να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Η Γαλατασαράι προσέγγισε το καλοκαίρι τον Κρίστιαν Ερικσεν, αλλά ο Δανός μέσος ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να παίξει στην Τουρκία. Η «Γαλατά» πρόσφερε στον Ερικσεν ετήσιες αποδοχές κοντά στα 10 εκατ. ευρώ, ενώ του έδινε και οκτώ εκατ. ως μπόνους, αν αποφάσιζε να βάλει την υπογραφή του, αλλά αυτός απάντησε αρνητικά.

Ο 31χρονος άσος, που εντάχθηκε ως ελεύθερος στο δυναμικό της Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2022, μίλησε για τις πληροφορίες που τον ήθελαν ν’ αποχωρεί από την αγγλική ομάδα:
«Αν μου έλεγαν να φύγω θα το έκανα, αλλά κανείς δεν μου είπε κάτι τέτοιο.

Εμεινα στη Γιουνάιτεντ γιατί νιώθω καλά σε αυτή την ομάδα και προσπαθώ να βρω χώρο στη βασική ενδεκάδα. Επίσης η οικογένεια μου έχει προσαρμοστεί στο Μάντσεστερ και δεν υπήρχε λόγος να φύγω.»
Τον Ιανουάριο πάντως η Μάντσεστερ ίσως αποφασίσει να τον παραχωρήσει, καθώς το επόμενο καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του και μένει ελεύθερος.

Τα ολλανδικά ΜΜΕ πάντως επιμένουν πως ο Αγιαξ θα επανέλθει για τον Ερικσεν τον Ιανουάριο, έχοντας ήδη συμφωνήσει προφορικά μαζί του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από