Γουλβς – Νιούκαστλ 1-2: Μεγάλη ανατροπή στο «Μολινό»…

Γουλβς – Νιούκαστλ 1-2: Μεγάλη ανατροπή στο «Μολινό»…

Με αντεπίθεση στο φινάλε η Νιούκαστλ νίκησε με 2-1 τη Γουλβς και ανέβηκε στη δεύτερη θέση.

Σπουδαία νίκη στο «Μολινό» για τη Νιούκαστλ που επικράτησε 2-1 με ανατροπή της Γουλβς για την τέταρτη αγωνιστική της Premier League κι ανέβηκε στη δεύτερη θέση.

Στο 23′ ο Γκόρντον βρήκε δοκάρι με τρομερή ενέργεια και σουτ ενώ στο 36′ ο Λάρσεν σέντραρε και ο Λεμινά με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-0.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 0-0: Δεν έμπαινε με τίποτα…

Στο 53′ ο Λάρσεν είχε δοκάρι με ωραίο σουτ και στο 75′ ήρθε το 1-1 για τη Νιούκαστλ. Ο Σερ έπιασε ένα απίθανο σουτ από μακριά, η μπάλα βρήκε και στο κεφάλι του Ντόουσον και κατέληξε στα δίχτυα του Τζόνστον.

Πέντε λεπτά μετά ήρθε και η απόλυτη ανατροπή με ακόμη ένα τρομερό σουτ, αυτή τη φορά του Μπαρνς, που έγραψε το 1-2. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πόουπ πραγματοποίησε απίστευτη απόκρουση σε γυριστό του Κούνια και κράτησε τη νίκη για τη Νιούκαστλ.

Γουλβς: Τζόνστον, Μοσκέρα, Σεμέδο (77’ Ντόχερτι), Ντόουσον, Αΐτ Νουρί (86’ Γουεδες), Λεμινά, Αντρέ (77’ Ντόιλ), Γκόμες, Μπελεγκάρντ (70’ Χουάνγκ), Κούνια, Στραντ Λάρσεν (86’ Φορμπς)

Νιούκαστλ: Πόουπ, Σερ, Λιβραμέντο (64’ Τρίπιερ), Μέρφι, Μπερν, Λόνγκσταφ (46’ Μπαρνς), Γκιμαράες (87’ Κέλι), Ζοέλιντον (46’ Τονάλι), Χολ, Γκόρντον, Ισάκ (46’ Γουίλοκ).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ