Δεν βλέπει κανέναν ο Χάαλαντ: Έχει μόνος του περισσότερα γκολ από όλες τις ομάδες της Premier League – Τα δύο απίθανα ρεκόρ που έσπασε (pics)

Δεν βλέπει κανέναν ο Χάαλαντ: Έχει μόνος του περισσότερα γκολ από όλες τις ομάδες της Premier League – Τα δύο απίθανα ρεκόρ που έσπασε (pics)

O Έρλινγκ Χάαλαντ σκόραρε δύο φορές κόντρα στην Μπρέντφορντ, έφτασε τα εννιά γκολ σε τέσσερις αγωνιστικές στην Premier League και συνεχίζει να αποδεικνύει πως είναι... εξωγήινος.

Μα τι κάνεις ο άνθρωπος! Αλήθεια όμως, είναι άνθρωπος ή μήπως… εξωγήινος; Ο Έρλινγκ Χάαλαντ, περί ου ο λόγος, συνεχίζει να σκορπά τρόμο στην Premier League και να πετυχαίνει επιδόσεις που θα μείνουν στην ιστορία του πρωταθλήματος. Κόντρα στην Μπρέντφορντ ο Νορβηγός σταρ πέτυχε δύο γκολ, γύρισε μόνος του το ματς για τη Μάντσεστερ Σίτι και έφτασε τα εννιά γκολ στο πρωτάθλημα. Μετά από μόλις τέσσερις αγωνιστικές.

Ρίχνοντας μία ματιά στη βαθμολογία, εκτός από το ότι θα δει κανείς τους «Πολίτες» να φιγουράρουν μόνοι τους πλέον στην κορυφή, θα διαπιστώσει και κάτι άλλο. Με τα εννιά του γκολ στο πρωτάθλημα, αυτή την στιγμή ο Χάαλαντ μόνος του έχει περισσότερα γκολ από όλες τις ομάδες της Premier League. Με την υποσημείωση βέβαια ότι η αγωνιστική είναι σε εξέλιξη, ωστόσο καμία ομάδα δεν έχει σκοράρει προς το παρόν περισσότερα από τα επτά γκολ των Λίβερπουλ και Τσέλσι οι οποίες… ακολουθούν τον Νορβηγό.

Διαβάστε επίσης: Τεσσάρα η Λεβερκούζεν (1-4) – Ντεμπούτο με ήττα για Κουλιεράκη στη Βόλφσμπουργκ (1-2)

Επίσης ο Χάαλαντ έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Premier League που πετυχαίνει εννιά γκολ στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές παίρνοντας την πρωτιά από τον Γουέιν Ρούνεϊ. Κανείς άλλος δεν το είχε καταφέρει στο παρελθόν. Κάτι επίσης εκπληκτικό είναι ότι ο επιθετικός της Σίτι έφτασε πια τα 72 γκολ συνολικά στο αγγλικό πρωτάθλημα και προσπέρασε τον θρύλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ερίκ Καντονά, με 70. Σημαντική επισήμανση: Ο Χάαλαντ το έκανε σε 86 ματς λιγότερα! Ο τύπος παίζει σε άλλο επίπεδο και κανείς δεν ξέρει που θα σταματήσει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ