Eπιχείρηση «σκούπα» στη Τσέλσι: Ο Φοφανά και οι άλλοι… 40 που αποχώρησαν το καλοκαίρι από τους Λονδρέζους

Eπιχείρηση «σκούπα» στη Τσέλσι: Ο Φοφανά και οι άλλοι… 40 που αποχώρησαν το καλοκαίρι από τους Λονδρέζους

Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά συνολικά 40 παίκτες «ξεφορτώθηκε» από το ρόστερ της το φετινό καλοκαίρι η Τσέλσι, με τον Ντάβιντ Ντάτρο Φοφανά να αναμένεται να γίνει ο 41ος της... παρέας

Ολική… μεταμόρφωση στο ρόστερ της έκανε το φετινό καλοκαίρι η Τσέλσι, με την διοίκηση των Λονδρέζων να προχωράει σε «σκούπα» προκειμένου όχι μόνο να κάνει χώρο στο ρόστερ της, αλλά παράλληλα να εξισορροπήσει τα οικονομικά της.

Κάπως έτσι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στη League Phase του Conference League, έχει αποχαιρετήσει φέτος το καλοκαίρι όχι έναν, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά 40 ποδοσφαιριστές. Είτε με πώληση, είτε με δανεισμό, είτε με αποδέσμευση.

Διαβάστε επίσης: Ο Βεζένκοφ συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε και «εκτοξεύει» τον Ολυμπιακό (vid)


Πρόκειται για… αναδόμηση του έμψυχου δυναμικού, καθώς η Τσέλσι είδε μεταξύ άλλων δυνατά ονόματα και σημαντικούς παίκτες να αποτελούν παρελθόν από τον σύλλογο. Και για όσο τα μεταγραφικά παράθυρα στην Ευρώπη παραμένουν ανοιχτά, η δουλειά ως προς της αποχωρήσεις των Λονδρέζων συνεχίζεται. Μια τέτοια περίπτωση, αποτελεί και ο Νταβίντ Ντατρό Φοφανά, ο οποίος αν τελικά αποκτηθεί από την ΑΕΚ θα γίνει ο 41ος που θα αποχωρήσει από την Τσέλσι το καλοκαίρι του 2024.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα, πούλησε παίχτες όπως ο Κόνορ Γκάλαχερ, ο Ρομέλου Λουκάκου και ο Ραχίμ Στέρλινγκ που κατέληξαν σε Ατλέτικο Μαδρίτης, Νάπολι και Άρσεναλ αντίστοιχα.

Αναλυτικά οι 40 παίκτες που αποχώρησαν από την Τσέλσι: Τ. Σίλβα, Μάατσεν, Γκάλαχερ, Ράνκιν, Γουέμπστερ, Κάμινγκ, Γκόλντινγκ, Χάτσινσον, Χολ, Ζίγιεχ, Σαρ, Μορέιρα, Μπάρστοου, Τσιμπουέζε, Αντζορίν, Λουκάκου, Ολαγκούντζου, Γκι, Μπρούκινγκ, Χέι, Σάρμαν-Λόου, Κερντ, Γουίλιαμς, Γκίλχριστ, Γουάιλι, Κάμπελ, Σάντος, Σλονίνα, Ανσελμίνο, Μπιτς, Ουγκοτσούκου, Χάμφρις, Κάστλντιν, Κέπα, Πέτροβιτς, Στούτερ, Τσάλομπα, Στέρλινγκ, Μπρόγια, Άντζελο

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ