H Σίτι προσφέρει «χρυσό» συμβόλαιο στον Ρόδρι για να προλάβει το… ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης

H Σίτι προσφέρει «χρυσό» συμβόλαιο στον Ρόδρι για να προλάβει το… ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης

Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να «δέσει» τον Ρόδρι για αρκετά χρόνια ακόμα και γι' αυτό προσφέρει στον Ισπανό μέσο ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στη Premier League

Tην παραμονή του Ρόδρι στο Μάντσεστερ επιθυμούν οι άνθρωποι της Σίτι, οι οποίοι θέλουν να βάλουν τέλος στα όποια σενάρια κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες σχετικά με το μέλλον του Ισπανού μέσου.

Οι «πολίτες» επιθυμούν να προχωρήσουν σύντομα σε επέκταση συνεργασίας με τον 28χρονο άσο, την ώρα που ο ίδιος βρίσκεται στα ραντάρ της Ρεάλ Μαδρίτης για το επόμενο καλοκαίρι, όπως υποστηρίζουν τα ισπανικά Μέσα.

Διαβάστε επίσης: Η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού: Η λήξη της προθεσμίας και το νοικοκυριό του Μέντι

Η αξία του Ρόδρι είναι αναμφισβήτητη, με τον παίκτη να κατέχει κομβικό ρόλο στα πλάνα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Το συμβόλαιο του Ρόδρι εκπνέει το 2027, ωστόσο τόσο στο τεχνικό επιτελείο όσο και στη διοίκηση των «γαλάζιων» επικρατεί απόλυτη ικανοποίηση με τις υπηρεσίες του και για αυτό τον λόγο υπάρχει η θέληση να προκύψει επέκταση έως το 2029.

Μάλιστα, αυτή η κίνηση υποστηρίζεται πως θα καταστήσει τον Ισπανό έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της Σίτι, αγγίζοντας τα συμβόλαι των Χάαλαντ και Ντε Μπρόινε που είναι τα μεγαλύτερα στον σύλλογο.

Επιπλέον, μία τέτοια κίνηση, εφόσον επιτευχθεί συμφωνία με τον παίκτη, βάζει τέλος και στα σενάρια που αναμειγνύουν τους Μαδριλένους με τον Ρόδρι και την ενδεχόμενη μεταγραφή του το καλοκαίρι του 2025.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ