Ισοπαλία για Νότιγχαμ (1-1), σπουδαία διπλά για Άστον Βίλα (1-2) και Μπόρνμουθ (2-3)

Ισοπαλία για Νότιγχαμ (1-1), σπουδαία διπλά για Άστον Βίλα (1-2) και Μπόρνμουθ (2-3)

Η Νότιγχαμ έμεινε στο 1-1 με τη Γουλβς, την ώρα που η Άστον Βίλα έφευγε με διπλό από την έδρα της Λέστερ (1-2) και η Μπόρνμουθ έκανε επική ανατροπή επί της Έβερτον (2-3). Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Premier League.

Πλούσιο από γκολ και συγκινήσεις ήταν το κυρίως πιάτο της τρίτης αγωνιστικής της Premier League. Η Νότιγχαμ διατήρησε μεν το αήττητο στο πρωτάθλημα, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο κόντρα στη Γουλβς μένοντας στο 1-1 ενώ τα αποτελέσματα που ξεχώρισαν ήταν οι εκτός έδρας νίκες των Άστον Βίλα και Μπόρνμουθ επί των Λέστερ και Έβερτον αντίχτοιχα.

Χωρίς νικητή στο Νότιγχαμ

Στο «City Ground» η Νότιγχαμ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με τη συμπλήρωση 10 λεπτών όταν από εκτέλεση κόρνερ ο Γουντ με κεφαλιά έκανε το 1-0. Η χαρά των γηπεδούχων όμως δεν κράτησε πολύ καθώς δύο λεπτά μετά ο Μπελεγκάρντ με τρομερό σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 1-1. Στο 85′ ο Γουντ σκόραρε ξανά, αλλά αυτή τη φορά ήταν σε θέση οφσάιντ και το γκολ δεν μέτρησε, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε.

Διαβάστε επίσης: «Μιλάει με Ζίγιεκ και Ολιβέιρα ο Ολυμπιακός – Στο κάδρο και ο Γιαζίτσι»

Δεύτερο διπλό για Βίλα

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε στο «King Power Stadium» η Άστον Βίλα που επικράτησε με 2-1 της Λέστερ και «άλωσε» ακόμη μία έδρα μετά από εκείνη της Γουέστ Χαμ στην πρεμιέρα. Στο 28′ ο Ράμσεϊ έκανε από δεξιά το γύρισμα και ο Ονάνα με προβολή από τη μικρή περιοχή έγραψε το 0-1 ενώ στο 57’ ακυρώθηκε γκολ του Βάρντι. Στο 63′ από σέντρα του Ντιν ο Ντουράν με κεφαλιά έκανε το 0-2 και το μόνο που κατάφεραν οι «αλεπούδες» ήταν να μειώσουν σε 1-2 στο 73′ με γυριστό του Μπουονανότε από τρομερή ενέργεια και σέντρα του Μαβιντιντί.

Απίθανη ανατροπή η Μπόρνμουθ

Απίστευτη ανατροπή από την Μπόρνμουθ στο «Goodison Park»! Μέχρι το 87ο λεπτό η Έβερτον κρατούσε «αγκαλιά» το πρώτο εφετινό της «τρίποντο» μετά από δύο σερί ήττες, μόνο που «λογάριαζε» χωρίς τον… Σινίστερα. Ο Κολομβιανός μέσος μπήκε στο ματς στο 65′ και με μία ασίστ κι ένα γκολ οδήγησε τους φιλοξενούμενους σε ένα μυθικό «come back» φέυγοντας με το μεγάλο «διπλό» με 3-2 από το Μερσεϊσάιντ! Ο Κουκ στο 90’+2 ισοφάρισε και στο 90’+6 ο Σινίστερα ολοκλήρωσε τη μεγάλη επιστροφή της Μπόρνμουθ, η οποία μετά από 3 ματς παραμένει αήττητη (2 ισοπαλίες και μία ήττα).

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής στην Premier League:

Άρσεναλ-Μπράιτον 1-1

(38′ Χάβερτς – 58′ Ζοάο πέδρο)

Μπρέντφορντ-Σαουθάμπτον 3-1

(43′, 65′ Μπομό, 69′ Βίσα – 90’+5 Σουγκαβάρα)

Έβερτον-Μπόρνμουθ 2-3

(50′ Κιν, 57′ Κάλβερτ-Λιούιν – 87′ Σεμένιο. 90’+2 Κουκ, 90’+5 Σινίστερα)

Ίπσουιτς-Φούλαμ 1-1

(15′ Ντέλαπ – 32′ Τραορέ)

Λέστερ-Άστον Βίλα 1-2

(72′ Μπουονανότε – 28′ Ονάνα, 64′ Ντουράν)

Νότιγχαμ Φόρεστ-Γουλβς 1-1

(10′ Γουντ – 12′ Μπελεγκάρντε)

Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι 19:30

Τσέλσι-Κρίσταλ Πάλας 01/09

Νιούκαστλ-Τότεναμ 01/09

Μάντσεστερ Γ.-Λίβερπουλ 01/09

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ