Oριστικό deal ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Παρί για Ουγκάρτε

Oριστικό deal ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Παρί για Ουγκάρτε

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν έδωσαν τα χέρια για την μετακίνηση του Οτγκάρτε στους «κόκκινους διαβόλους» - Μέσα στις επόμενες μέρες ο Ουρουγουανός χαφ αναμένεται στην Αγγλία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του

Ακόμα μία δαπανηρή μεταγραφή είναι έτοιμη να κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία θέλει να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε.

Έπειτα από πολλές εβδομάδες διαπραγματεύσεων, η Γιουνάιτεντ κατάφερε τελικά να βρει τη χρυσή τομή με τη Παρί Σεν Ζερμέν, κι έτσι θα ντύσει στα κόκκινα τον Ουρουγουανό μέσο, Μάνουελ Ουγκάρτε.

Διαβάστε επίσης: Gazzetta Dello Sport: «Ο δρόμος προς τον ΠΑΟΚ άνοιξε για τον Μποβέ»

Σύμφωνα με το «Athletic», παρότι οι Παριζιάνοι ήθελαν 60 εκατομμύρια ευρώ, οι «κόκκινοι διάβολοι» κινήθηκαν με μια πρόταση ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ +10 ακόμα μπόνους και έκλεισαν θετικά την υπόθεση. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα των Άγγλων, ο Ουγκάρτε αναμένεται εντός των επόμενων ωρών στο Μάντσεστερ και μέσα στην ημέρα θα περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο 23χρονος χαφ τα έχει βρει σε όλα με τον αγγλικό σύλλογο από τα μέσα του Ιουλίου και το μόνο που απομένει πλέον είναι το τυπικό σκέλος της υπόθεσης ώστε να επισημοποιηθεί η μετακίνησή του στην ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ