Γίνεται «κανονιέρης» ο Μερίνο – Οριστική συμφωνία Άρσεναλ-Σοσιεδάδ

Γίνεται «κανονιέρης» ο Μερίνο – Οριστική συμφωνία Άρσεναλ-Σοσιεδάδ

Ο Μικέλ Μερίνο πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στην Άρσεναλ και εντός των επόμενων ωρών θα ανακοινωθεί από τους «κανονιέρηδες».

H Άρσεναλ είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει ακόμα μία προσθήκη στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, ο Μίκελ Μερίνο πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και πλέον απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για να γίνει κι επίσημα  «κανονιέρης».

Διαβάστε επίσης: Μαρινάκης σε παίκτες στα αποδυτήρια: «Δεν θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια – Ζήσατε μια απίστευτη εμπειρία»

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για την αγορά του Ισπανού χαφ έναντι του ποσού των 32+5 εκατομμυρίων ευρώ, με τον έμπειρο άσο να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με την Άρσεναλ μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Κάπως έτσι ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Ισπανία το καλοκαίρι που μας πέρασε, θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στο Νησί, αφού τη σεζόν 2017-2018 ήταν παίκτης της Νιούκαστλ.

Με αυτό το τρόπο, ο Μερίνο θα αποχωρήσει από τους Βάσκους στους οποίους αγωνίστηκε για μια εξαετία (2018-2024), καταγράφοντας συνολικά 242 συμμετοχές (27 γκολ,3ο ασίστ).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ