Άστον Βίλα – Άρσεναλ 0-2 : Υπόθεση δέκα λεπτών για τους «κανονιέρηδες» στην έδρα των «χωριατών»

Άστον Βίλα – Άρσεναλ 0-2 : Υπόθεση δέκα λεπτών για τους «κανονιέρηδες» στην έδρα των «χωριατών»

Η Άρσεναλ πέρασε... αέρας από την έδρα της Άστον Βίλα (0-2) με τα γκολ των Τροσάρ (67') και Παρτέι (77') για το «2 στα 2» στο ξεκίνημα της Premier League.

Η Άρσεναλ έκανε το «2 στα 2» στη φετινή Premier League, επικρατώντας 0-2 στην έδρα της Άστον Βίλα, που την ανάγκασε στη πρώτη της φετινή ήττα μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα. Τροσάρ (67′) και Παρτέι (77′) τα γκολ των «κανονιέρηδων» που με ένα… εκρηκτικό δεκάλεπτο τελείωσαν την υπόθεση νίκη στο ματς.

Στα υπόλοιπα ματς του σημερινού προγράμματος,  το μεσημέρι η Μπράιτον «ξέρανε» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα τελευταία λεπτά (2-1), Φούλαμ και Τότεναμ νίκησαν εντός έδρας Λέστερ (2-1) και Έβερτον (4-0) αντίστοιχα, η Γουέστ Χαμ έφυγε με το διπλό από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας (0-2), η Νότιγχαμ Φόρεστ πέτυχε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Σαουθάμπτον (0-2) και η Σίτι «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες την Ίπσουιτς.

Διαβάστε επίσης: Ποια είναι η Φλαμένγκο που αντιμετωπίζει απόψε ο Ολυμπιακός στον τελικό του Διηπειρωτικού Κ20 (pics,vids)

Για 67 λεπτά άντεξε την πίεση της Άρσεναλ η Άστον Βίλα, όταν ο Σακά έκανε το γύρισμα από δεξιά, η μπάλα στρώθηκε στον Τροσάρ που στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έκανε το σουτ για το 0-1. Δέκα λεπτά μετά, ξανά δημιουργός ο Σάκα, έδωσε στον Παρτέι που πλάσαρε με τη μία και έκανε το 0-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Μαρτίνες, Ντιν (76’ Μπάρκλεϊ), Τόρες, Κας (16’ Νεντελίκοβιτς), Κονσά, ΜακΓκίν (65’ Ράμσεϊ), Τίλεμανς, Ονάνα (76’ Μάατσεν), Μπέιλι, Γουότκινς (65’ Ντουράν), Ρότζερς

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ραγιά, Γκάμπριελ, Γουάιτ, Σαλιμπά, Τίμπερ (79′ Kαλαφιόρι), Παρτέι, Έντεγκααρντ, Ράις, Χάβερτς, Σακά (88′ Νέλσον), Μαρτινέλι (65’ Τροσάρ)

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ