Μπράιτον-Μάντσεστερ Γ. 2-1: Ο Ζοάο Πέδρο «ξέρανε» τους «κόκκινους διάβολους»

Μπράιτον-Μάντσεστερ Γ. 2-1: Ο Ζοάο Πέδρο «ξέρανε» τους «κόκκινους διάβολους»

Πρώτη «γκέλα» στη σεζόν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους διαβόλους» να γνωρίζουν την ήττα με 2-1 στην έδρα της Μπράιτον - Ο Ζοάο Πέδρο «εκτέλεσε την ομάδα» του Τεν Χαγκ στις καθυστερήσεις

Νέα σεζόν στη Premier League, ίδιες… συνήθειες για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» γνώρισαν την ήττα με 2-1 στην έδρα της Μπράιτον κι έτσι είχαν τη πρώτη απώλεια βαθμών μόλις στη δεύτερη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος. Ο Ντάνι Γουέλμπεκ άνοιξε το σκορ για τους «γλάρους» στο πρώτο ημίχρονο, ο Ντιαλό ισοφάρισε προσωρινά, για να έρθει ο Ζοάο Πέδρο στις καθυστερήσεις να διαμορφώσει το τελικό 2-1.

Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό από την αρχή με τις δύο ομάδες να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες. Στο 32′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Ζοάο Πέδρο σέντραρε η μπάλα πέρασε από όλους και πήγε στο Μιτόμα ο οποίος με παράλληλη μπαλιά βρήκε τον Γουέλμπεκ που προ κενής εστίας έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο μέρος, η Γιουνάιτεντ μπήκε αποφασισμένη να ανατρέψει τη κατάσταση. Μάλιστα με την συμπλήρωση μια ώρας αγώνας έφτασε στην ισοφάριση. Ο Ντιαλό πάτησε περιοχή σούταρε δυνατά και με τη συνεισφορά του Βαν Χέκε ισοφάρισε σε 1-1. Στο 71’ η Γιουνάιτεντ σκόραρε ωστόσο το γκολ της ακυρώθηκε ως οφσάιντ καθώς το πλασέ του Γκαρνάτσο προ κενής εστίας βρήκε στο γόνατο του Ζίρκζι ο οποίος ήταν εκτεθειμένος.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πίεσαν για το γκολ της νίκης, ωστόσο αυτό τελικά το βρήκε η Μπράιτον «σοκάροντας« την ομάδα του Τεν Χαγκ. Στο 90+5’ ο Αντιγκρά έβγαλε γλυκιά σέντρα από τα αριστερά και ο Ζοάο Πέδρο ανενόχλητος με κεφαλιά κέρδισε τον Ονάνα για το 2-1 της Μπράιτον.

Μπράιτον: Στιλ, Φέλτμαν, Ντάνκ, Βαν Χέκ, Χίνσεγουλντ, Μίλνερ (73’ Μπαλεμπά), Γκίλμουρ (89’ Αγιάρι), Μιντέ (89’ Ρίτερ), Μιτόμα (89’ Αντίγκρα), Ζοάο Πέδρο, Γουέλμπεκ (78’ Ενσίζο)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ονάνα, Μαζράουι, Μαγκουάιρ (79’ Ντε Λιχτ), Μαρτίνεζ, Νταλότ, Κασεμίρο, Μέινου, Ντιαλό (89’ Άντονι), Μάουντ (46’ Ζίρκζι), Ράσφορντ (65’ Γκαρνάτσο), Φερνάντες (79’ Μακτόμινεϊ)

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ