Μαρέσκα: «Είμαι ειλικρινής, είπα στον Στέρλινγκ ότι δεν θα παίξει ούτε λεπτό»

Μαρέσκα: «Είμαι ειλικρινής, είπα στον Στέρλινγκ ότι δεν θα παίξει ούτε λεπτό»

Ο προπονητής της Τσέλσι, Έντσο Μαρέσκα, απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Ραχίμ Στέρλινγκ.

Ο Έντσο Μαρέσκα επιμένει ότι στην Τσέλσι δεν υπάρχει «χάος» σχετικά με το μέγεθος της ομάδας και αρνήθηκε ότι ήταν «σληρός» απέναντι σε παλιούς παίκτες όπως ο Ραχίμ Στέρλινγκ.

Τον τελευταίο καιρό η Τσέλσι έχει δεχθεί πολύ αρνητική κριτική για τον αριθμό των παικτών που έχει στα χαρτιά.

Διαβάστε επίσης: Με Ηλιόπουλο φορ και… Γιώργο Φούντα

Αρκετοί παίκτες της πρώτης ομάδας, συμπεριλαμβανομένων των Μπεν Τσίλγουελ και Στέρλινγκ, έλαβαν εντολή να προπονηθούν μακριά από το βασικό γκρουπ, καθώς ο σύλλογος προσπαθεί να τους παραχωρήσει και να μειώσει τον αριθμό των παικτών.

«Είμαι εδώ για να πάρω αποφάσεις και να σκεφτώ ποιος είναι ο καλύτερος για εμάς. Δεν σκέφτομαι πόσα χρόνια απομένουν στα συμβόλαιά τους, δεν είναι δουλειά μου. Αν δεν μου αρέσουν, μπορούν να έχουν 20ετή συμβόλαια, δεν με νοιάζει. Είμαι εδώ για να πάρω τη σωστή απόφαση για την ομάδα, τίποτε περισσότερο από αυτό.

Απλώς προσπαθώ να είμαι ειλικρινής. Μίλησα με τον Ραχίμ πριν από το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι. Είπα ότι θα δυσκολευτεί να βρει χρόνο συμμετοχής μαζί μας και αυτός είναι ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής. Και με τον «Τσίλι», είπα ότι είναι υπέροχος τύπος, αλλά θα δυσκολευτεί. Εάν το ορίσετε ως σκληρό, εξαρτάται από εσάς. Για μένα δεν είναι σκληρό, είναι απλώς ειλικρινές», ανέφερε ο προπονητής της Τσέλσι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ