Ρομάνο: «Έκλεισε στα 6 εκατ. ευρώ το deal του Παναθηναϊκού για Πελίστρι» (pic)

Ρομάνο: «Έκλεισε στα 6 εκατ. ευρώ το deal του Παναθηναϊκού για Πελίστρι» (pic)

Σε νέα ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο παρουσιάζει τελειωμένη τη μεταγραφή του Φακούντο Πελίστρι στον Παναθηναϊκό και παρουσιάζει τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης.

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φακούντο Πελίστρι στον Παναθηναϊκό! Σε νέα ανάρτησή του το πρωί της Τρίτης (20/8) ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο κάνει λόγο για δεδομένο deal ανάμεσα στους «πράσινους» και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ αποκαλύπτει και τα πραγματικά ποσά της υπόθεσης.

Όπως αναφέρει λοιπόν ο διάσημος ρεπόρτερ, η συμφωνία των δυο ομάδων έκλεισε στα 6 εκατ. ευρώ, ενώ υπάρχει ένα ποσοστό μεταπώλησης που διατηρούν οι «κόκκινοι διάβολοι». Παράλληλα, σημειώνει πως το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Ουρουγουανός άσος θα είναι πολυετές και πως ο Ντιέγκο Αλόνσο ήταν το κλειδί στο να γίνει η μεταγραφή.

Διαβάστε επίσης: Στο Ρίο ντε Τζανέιρο για τον τελικο του Διηπειρωτικού ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Έτσι, μετά από πέντε χρόνια στη Γιουνάιτεντ ο Πελίστρι ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει οριστικά την ομάδα που τον έφερε στην Ευρώπη. Σε αυτή την πενταετία βέβαια έπαιξε μόλις 25 ματς με την πρώτη ομάδα και πήγε δανεικός Αλαβές και Γρανάδα. Το μόνο που μένει πλέον είναι να γνωστοποιηθεί η άφιξή του στην Ελλάδα για τα διαδικαστικά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ