Ζορζίνιο Ρούτερ: Η Μπράιτον ανακοίνωσε την πιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας της (pic & vid)

Ζορζίνιο Ρούτερ: Η Μπράιτον ανακοίνωσε την πιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας της (pic & vid)

Ο Ζορζίνιο Ρούτερ είναι παίκτης της Μπράιτον και παράλληλα η πιο δαπανηρή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου.

Παίκτης της Μπράιτον για τα επόμενα πέντε χρόνια είναι κι επίσημα ο Ζορζίνιο Ρούτερ που αποκτήθηκε με ποσό-ρεκόρ για τον σύλλογο από τη Λιντς!

Αν και οι οικονομικές λεπτομέρειες δεν αποκαλύφθηκαν, τα αγγλικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι η ομάδα της Premier League έβγαλε από τα ταμεία της ένα ποσό της τάξης των 40 εκατομμυρίων λιρών (περίπου 46,9 εκ. ευρώ) για τον 22χρονο Γάλλο, που αποτελεί και ρεκόρ συλλόγου.

Διαβάστε επίσης: Λοράν Λούκας Περέιρα ντε Σόουζα: O «νέος Βινίσιους», που θέλουν οι γίγαντες της Ευρώπης, κόντρα στον Ολυμπιακό (pic & vids)

Ο Ρούτερ εντάχθηκε στη Λιντς από τη γερμανική Χόφενχαϊμ το 2023 έναντι 36 εκατομμυρίων λιρών (περίπου 42 εκ. ευρώ) και μέτρησε 66 συμμετοχές και 8 γκολ σε διάστημα 18 μηνών στον σύλλογο.

Ο προπονητής της Μπράιτον, Φάμπιαν Χούρτσελερ, είπε ότι ο Ρούτερ θα ενθουσιάσει τους οπαδούς: «Ο Ζορζίνιο είναι ένας παίκτης που έχει τις δυνατότητες να ξεσηκώσει τους φιλάθλους από τις θέσεις τους και πραγματικά έδειξε τι μπορεί να κάνει στο αγγλικό ποδόσφαιρο με τη Λιντς την περασμένη σεζόν – αλλά τον ξέρω από τότε που έπαιζε στη Γερμανία για τη Χόφενχαϊμ» τόνισε.

Η Λιντς από την πλευρά της είπε ότι δεν μπόρεσε να πείσει τον Ρούτερ να μείνει: «Καταβλήθηκε κάθε προσπάθεια για να παραμείνει ο Ζορζίνιο στο Έλαντ Ρόουντ παρά την ενεργοποίηση της ρήτρας του, αλλά ήταν επίμονος και ανένδοτος στην επιθυμία του να φύγει και σεβόμαστε την απόφασή του», ανέφεραν τα «παγώνια».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ