«Η Αλ Σαμπάμπ θέλει τον Ποντένσε – 10 εκατ. ζητάει η Γουλβς»

«Η Αλ Σαμπάμπ θέλει τον Ποντένσε – 10 εκατ. ζητάει η Γουλβς»

Για ενδιαφέρον της Αλ Σαμπάμπ για τον Ντανιέλ Ποντένσε κάνουν λόγο στο εξωτερικό - Στα 10 εκατομμύρια ευρώ η τιμή του από τη Γουλβς

Η Αλ Σαμπάμπ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ντανιέλ Ποντένσε από τη Γουλβς, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μπεν Γιάκομπς.

Ο Άγγλος ρεπόρτερ αναφέρει πως οι Σαουδάραβες έχουν προσεγγίσει την ομάδα που ανήκει ο Πορτογάλος εξτρέμ, με τους Άγγλους να ζητούν ένα ποσό κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς ωστόσο να έχει επιτευχθεί κάποια συμφωνία.

Διαβάστε επίσης: Ο κατασκευαστής Μεντιλίμπαρ έχει το μυαλό του στην ανασταλτική λειτουργία…

«Η Αλ-Σαμπάμπ έχει προσεγγίσει τη Γουλβς για τον Ντανιέλ Ποντενσε. Τίποτα δεν έχει ολοκληρωθεί  ακόμα, αλλά ο Ποντένσε θέλει να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όλα αυτά την ώρα που ο Ποντένσε αγωνίστηκε στην πρεμίερα των «λύκων» στην Premier League, με τον προπονητή του Γκάρι Ο’νιλ να αναφέρει σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι πως «ο Ντάνιελ ήταν στην πόρτα της εξόδου. Επέστρεψαν και τους συμπεριφερόμαστε με σεβασμό. Τους προσκαλούμε πίσω και ο Ντάνιελ, ο Γκέδες και ο Τσικίνιο το έκαναν αυτό. Θέλω να δουλέψω σκληρά μαζί τους».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ