Μπρέντφορντ – Κρίσταλ Πάλας 2-1: Νικηφόρο ξεκίνημα στη φετινή Premier League για τις «μέλισσες»

Μπρέντφορντ – Κρίσταλ Πάλας 2-1: Νικηφόρο ξεκίνημα στη φετινή Premier League για τις «μέλισσες»

Η Μπρέντφορντ επικράτησε με 2-1 της Κρίσταλ Πάλας, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στην Premier League - Εμπεουμό (29') και Γουισά (76') τα γκολ για τις «μέλισσες», που ισοφαρίστηκαν με το αυτογκολ του Πίνοκ (56').

Η Μπρέντφορντ, που παρατάχθηκε χωρίς τον Ίβαν Τόνει λόγω της επικείμενης μεταγραφής του, επικράτησε με 2-1 της Κρίσταλ Πάλας στο παιχνίδι που άνοιξε την δεύτερη μέρα της πρεμιέρας στην φετινή Premier League.

Ιδανικό ξεκίνημα στη σεζόν για τις «μέλισσες», που δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα απέναντι στους «αετούς». Ο Εμπεουμό (29′) άνοιξε το σκορ για τη Μπρέντφορντ, πριν συμπληρωθεί το ημίωρο στο ματς, που ισοφαρίστηκε προσωρινά με το αυτογκολ του Πίνοκ (56′). Ο Γουισά (76′) με ωραίο τελείωμα έδωσε το «τρίποντο» στην ομάδα του Τόμας Φρανκ.

Διαβάστε επίσης: Κινήσεις με… εμπειρία στη Euroleague: Οι σπουδαίες μεταγραφές του Ολυμπιακού (vids)

Στο 21’ η Πάλας απέιλησε πρώτη, όταν ο Φλέκεν είπε «όχι» σε σουτ του Εζέ. Στο 26’ ο ξανά ο Εζέ πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με εκτέλεση φάουλ, αλλά ακυρώθηκε μέσα VAR για επιθετικό φάουλ μέσα στην περιοχή. Λίγο μετά και συγκεκριμένα στο 29’ ο Εμπεουμό έκανε όμορφη ενέργεια από δεξιά, πλάσαρε με το αριστερό και άνοιξε το σκορ στο ματς.

Στην επανάληψη, η Πάλας πίεσε για την ισοφάριση και την πέτυχε στο 57ο λεπτό όταν ο Μουνιόθ πήρε την κεφαλιά από δεξιά και ο Πίνοκ έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1. Στο τελευταίο τέταρτο η Μπρέντφορντ πίεσε για τη νίκη και στο 76ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας, ο Χέντερσον απέκρουσε το πλασέ του Κόλινς και στην ο Γουισά πήρε το ριμπάουντ για το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Φλέκεν, Πίνοκ, Ρούρσλεβ, Αγιέρ, Κόλινς, Νόργκααρντ, Γουισά (83’ Ονιεκά), Γένσεν (84’ Καρβάλιο), Γιάνελτ (74’ Ντάμσγκααρντ), Εμπεουμό (90′ Μι), Σαντέ (74’ Λιούις Πότερ)

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Χέντερσον, Μίτσελ, Μουνιόθ, Άντερσεν, Γκουεχί, Ρίτσαρντς (84’ Χιουζ), Καμάντα (70’ Αγιού), Χιουζ (84’ Σαρ), Γουόρτον (74’ Λέρμα), Ματετά (46’ Εντουάρ), Εζέ.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ