Ντανιέλ Ποντένσε: Ρεπορτάζ από την Αγγλία για το μέλλον του Πορτογάλου και…

Τι λένε στην Αγγλία για το μέλλον του Ντάνιελ Ποντένσε...

Ο Ντάνιελ Ποντένσε μπορεί να έχει επιστρέψει στη Γουλβς και να έχει κάνει μια εξαιρετική προετοιμασία με την ομάδα του Γκάρι Ο’Νιλ στην Μαρμπέγια, όμως τα σενάρια σχετικά με το μέλλον του δίνουν και παίρνουν.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ, που κατέκτησε το Europa Conference League με τον Ολυμπιακό την περασμένη σεζόν, έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να επιστρέψει στο λιμάνι και να αγωνιστεί με την ερυθρόλευκη φανέλα, ενώ την ίδια ώρα στο Νησί θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση του από τη Γουλβς το φετινό καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Αγγλία, ο Ποντένσε μπορεί να έχει κάνει μια φανταστική pre-season και να έχει πείσει άπαντες στους «λύκους», όμως δεν πρόκειται να μείνει στην ομάδα και είναι θέμα χρόνου να παραχωρηθεί.

Στην Αγγλία τα δημοσιεύματα είναι επί καθημερινής βάσεως για τον Πορτογάλο, ενώ και οι ίδιοι οι Άγγλοι περιμένουν τις εξελίξεις, κατανοώντας ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει την τελική του προσπάθεια πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού.

Μάλιστα, τονίζουν ότι ο Ολυμπιακός έχει σαν… σύμμαχο τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, που θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και το έχει διαμηνύσει και στη διοίκηση των Άγγλων. Όπως αναφέρουν στο Νησί, είναι θέμα χρόνου να βρεθεί η «χρυσή» τομή και ο Ποντένσε να αφήσει τη Γουλβς για να μετακομίσει ξανά στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 28χρονος εξτρέμ, που εκτός από το Conference με τον Ολυμπιακό έχει κατακτήσει και ένα Πρωτάθλημα, μετράει με τη φανέλα του 115 αγώνες με 28 τέρματα στο σύνολο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από