Η πρώτη κούπα της χρονιάς στην Αγγλία έχει «εμφύλιο» του Μάντσεστερ

Η πρώτη κούπα της χρονιάς στην Αγγλία έχει «εμφύλιο» του Μάντσεστερ

Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμετρώνται στο Γουέμπλεϊ με στόχο την κούπα του Community Shield.

Ώρα για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στην Αγγλία με τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Γουέμπλεϊ.

Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ρίχνονται στη μάχη (17:00, Cosmotesport2) για το 102ο Community Shield.

Διαβάστε επίσης: «Τα ευρωπαϊκά τρόπαια στο σπίτι τους»: Το επικό βίντεο του Ολυμπιακού (vid)

Η πρωταθλήτρια θα διεκδικήσει τον 7ο τίτλο στη 16η συμμετοχή της, ενώ η κάτοχος του FA Cup μετράει τις περισσότερες παρουσίες, έχοντας παίξει σε 30 ματς, ενώ 21 σήκωσε το τρόπαιο.

Η πιο πρόσφατη κατάκτηση είναι το 2019 για τους «πολίτες» και για τους «κόκκινους διαβόλους» το 2016. Αυτό είναι το 3ο ραντεβού των δύο ομάδων στη διοργάνωση.

Ο Έντερσον επέστρεψε στις προπονήσεις της Σίτι, αλλά δεν είναι έτοιμος και ο Γκουαρντιόλα θα χρησιμοποιήσει τον Ορτέγκα κάτω από τα δοκάρια. Δεν είναι ακόμα διαθέσιμοι οι Ρόντρι, Γουόκερ, Στόουνς και Φόντεν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας από αυτούς.

Προλαβαίνει ο Έβανς όπως φαίνεται από πλευράς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ είναι εκτός Γιόρο και Χόιλουντ, οι οποίοι τραυματίστηκαν στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας των «κόκκινων διαβόλων».

Πιθανές ενδεκάδες

Μάντσεστερ Σίτι: Ορτέγκα – Λιούις, Ντίας, Ακάντζι, Γκβάρντιολ – Κόβατσιτς, Μπ. Σίλβα – Μπομπ, Ντε Μπρόινε, Γκρίλις – Χάαλαντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ονάνα – Νταλότ, Έβανς, Μαρτίνες, Αμάς – Κασέμιρο, Μαϊνού – Ντιαλό, Μπ. Φερνάντες, Ράσφορντ – Ζίρκζεϊ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ