Στη Τσέλσι μέχρι το 2031 ο Γιόργκενσεν (pic+vid)

Στη Τσέλσι μέχρι το 2031 ο Γιόργκενσεν (pic+vid)

Ενίσχυση κάτω από τα γκολ-ποστ για την Τσέλσι καθώς οι Λονδρέζοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Φίλιπ Γιόργκενσεν από την Βιγιαρεάλ, έναντι 25 εκατ. ευρώ

Παίκτης της Τσέλσι, είναι με κάθε επισημότητα ο Φίλιπ Γιόργκενσεν, με τους «μπλε» να ανακοινώνουν την απόκτηση του Δανού τερματοφύλακα τη Τρίτη (30/7).

Ο 22χρονος πορτιέρε, ο οποίος την περασμένη σεζόν καθιερώθηκε ως βασικός στη Βιγιαρεάλ, έκανε το επόμενο βήμα στη καριέρα του με τους Λονδρέζους να καταβάλουν 24,5 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσουν. Μάλιστα, ο Γιόργκενσεν υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2031.

Διαβάστε επίσης: Και τώρα μια τελευταία ευκαιρία: Τα τρία σενάρια πρόκρισης της Ελλάδας στον «τελικό» με την Αυστραλία

«Αυτή η κίνηση είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», είπε ο Γιόργκενσεν στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που υπέγραψα στην Τσέλσι, έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο. Ανυπομονώ να τους γνωρίσω όλους και να αρχίσω να παίζω με όλους τους νέους συμπαίκτες μου».

Γεννημένος στη Σουηδία από Δανό πατέρα και Σουηδέζα μητέρα, ο Γιόργκενσεν εκπροσώπησε τη Σουηδία στις μικρότερες εθνικές ομάδες πριν επιλέξει την εθνική ομάδα της Δανίας τον Μάιο του 2021.

Συνολικά, ο 22χρονος άσος έχει καταγράψει 44 συμμετοχές με τη Βιγιαρεάλ, πανηγυρίζοντας με το «κίτρινο υποβρύχιο» την κατάκτηση του Europa League το 2021.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ