Τέλος εποχής: Λέει «αντίο» στο ποδόσφαιρο ο Τιάγκο Αλκάνταρα (vid)

Τέλος εποχής: Λέει «αντίο» στο ποδόσφαιρο ο Τιάγκο Αλκάνταρα (vid)

Τέλος εποχής για τον Τιάγκο Αλκάνταρα, ο οποίος μόλις στα 33 του χρόνια πήρε την απόφαση να αποσυρθεί κάπως άδοξα μετά τους τραυματισμούς που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια...

Τέλος σε μια τεράστια καριέρα αποφάσισε να βάλει ο Τιάγκο Αλκάνταρα, εξαιτίας των πολλών τραυματισμών που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια.

Ο Ισπανός χαφ αποφάσισε να «κρεμάσει τα παπούτσια» του σε ηλικία μόλις 33 ετών, έχοντας κάνει μία σπουδαία πορεία σε μεγάλους συλλόγους, της οποίας οι τίτλοι τέλους πέφτουν άδοξα για τον ίδιο αλλά και την πορεία του στο ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Σπανούλης «σκότωσε» τους Κροάτες και το έβαλε από το… σπίτι του (vid)

Ο Αλκάνταρα αγωνίστηκε σε Μπαρτσελόνα, Μπάγερν και Λίβερπουλ, ενώ έπαιξε και 46 αγώνες με την εθνική Ισπανίας. Κατέκτησε ένα Champions League με τους Καταλανούς και άλλο ένα με τους Βαυαρούς, μαζί με αρκετούς ακόμη τίτλους στα εθνικά πρωταθλήματα που αγωνίστηκε.

Μολαταύτα τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε υπερβολικά από τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να χάσει πάρα πολλά παιχνίδια και να μείνει αρκετά πίσω όσον αφορά την αγωνιστική του κατάσταση, γεγονός που ίσως να έπαιξε ρόλο και στην τελική του απόφαση, να αποσυρθεί.

Είναι ενδεικτικό πως την χρονιά που μας πέρασε ο Τιάγκο πραγματοποίησε μόλις μία εμφάνιση με την φανέλα της Λίβερπουλ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ