Πάει για Καλαφιόρι η Άρσεναλ

Πάει για Καλαφιόρι η Άρσεναλ

Η Άρσεναλ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ρικάρντο Καλαφιόρι, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «κανονιέρηδες» και περιμένει το «ok» από την Μπολόνια...

Στην πραγματοποίηση μιας πολύ σημαντικής μεταγραφής είναι κοντά η Άρσεναλ, η οποία θέλει να αποκτήσει τον Ρικάρντο Καλαφιόρι από την Μπολόνια.

Οι «κανονιέρηδες» δουλεύουν εδώ και καιρό την περίπτωση του και πλέον βρίσκονται πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία για την απόκτησή του, η οποία περιμένουν να ενεργοποιηθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης: Μπόγρης: «Αποθεώθηκα στο ΣΕΦ, ενώ στο ΟΑΚΑ θα έτρωγα γιούχα – Είναι ζήτημα κουλτούρας» (vid)

Πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία με αμοιβή 4 εκατομμυρίων ευρώ για πέντε χρόνια και συγκεκριμένα μέχρι το 2029. Ο 22χρονος στόπερ που μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός μπακ βοήθησε την Μπολόνια να κερδίσει την έξοδό της στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Επίσης ήταν ο μοναδικός που διασώθηκε από το «ναυάγιο» της Εθνικής Ιταλίας στο Euro που γίνεται στα γήπεδα της Γερμανίας, όντας ο καλύτερος παίκτης της «σκουάντρα τζούρα», όντας τρομερός και στα αμυντικά του καθήκοντα αλλά και στο κατέβασμα της μπάλας και την δημιουργία φάσεων από πίσω.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ