Νταβίντ Κάρμο: Ποια ομάδα της Premier League επιμένει (pic)

Αγγλικές «σειρήνες» για τον Νταβίντ Κάρμο, με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό να είναι στο στόχαστρο ομάδας της Premier League.

Ο Νταβίντ Κάρμο, μπορεί να έχει ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Πόρτο, ωστόσο ο νεαρός αμυντικός είναι στο στόχαστρο ομάδας της Αγγλίας, η οποία μάλιστα επιμένει για την απόκτησή του.

Η Γουλβς, γνωστή για την προτίμησή της στους Πορτογάλους παίκτες ή για παίκτες γενικότερα από την πορτογαλική αγορά, έχει στα ραντάρ της τον Κάρμο.

Διαβάστε επίσης: Σκληρό πόκερ για Βεζένκοφ και τα δεδομένα για Πίτερς, ΜακΚίσικ και Πετρούσεφ

Αξίζει να σημειωθεί πως το Σώμα Οικονομικού Ελέγχου της UEFA έχει αποκλείσει για έναν χρόνο – με αναστολή – την Πόρτο από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αν ο σύλλογος δεν συμμορφωθεί με το FFP τις σεζόν 2025/26, 2026/27 και 2027/28, τότε η ποινή θα ενεργοποιηθεί και θα εφαρμοστεί κανονικά. Παράλληλα, της επιβλήθηκε πρόστιμο 1.500.000 ευρώ για οφειλές σε συλλόγους, εργαζόμενους και εφορία.

Οι συνολικές ζημιές της Πόρτο ανέρχονται στα 176 εκατ. ευρώ για αυτό και είναι επιβεβλημένο να κάνει μια πολύ μεγάλη πώληση το καλοκαίρι, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για το μέλλον του Κάρμο και ενδεχόμενη πώλησή του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από