Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μεταγραφικό μπαμ με τον Ντε Λιχτ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μεταγραφικό μπαμ με τον Ντε Λιχτ

Βάζει βόμβα ο Ρομάνο: Πρώτη μεταγραφή στην εποχή Ράντκλιφ-Γιουνάιτεντ ο Ματέις Ντε Λιχτ

Και το όνομα αυτού Ματέις Ντε Λιχτ, ο… πρώτος. Η πρώτη μεταγραφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη νέα εποχή που ξημέρωσε στον Αγγλικό Βορρά. Ο νέος ιδιοκτήτης σερ Τζιμ Ράντκλιφ, έπειτα την κατάκτηση του FA Cup απέναντι στην πανίσχυρη Σίτυ, αποφάσισε να κρατήσει στο τιμόνι της ομάδας του τον Έρικ Τεν Χαγκ στο τιμόνι. Λίγο καιρό αργότερα όχι μόνο στηρίζει αυτή την επιλογή αλλά όλα δείχνουν ότι δημιουργεί το μονοπάτι για να φτάσει στο Ολντ Τράφορντ ένας απο τους ποδοσφαιρικούς γιους του Ολλανδού προπονητή. Ο Ματέις Ντε Λιχτ που μετά τη Γιουβέντους και τη Μπάγερν Μονάχου είναι έτοιμος για τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του

Διαβάστε επίσης: Παρί για Ράσφορντ

Ναι, καλά θυμάστε: Ο Ολλανδός τεχνικός υπήρξε προπονητής στην ομάδα-θαύμα του Άγιαξ που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αφήνοντας πίσω την Ρεάλ Μαδρίτης και την Γιουβέντους. Ηγετικό στέλεχος της ομάδας αυτής, αποτέλεσε και ο Ματέις Ντε Λιχτ ως βράχος της άμυνας του Αίαντα. Έξι χρόνια μετά, ο Ντε Λιχτ ως στόπερ της Μπάγερν Μονάχου, φαίνεται να είναι πολύ κοντά στην επανένωσή του με τον Τεν Χαγκ στο Μάντσεστερ.

Ο Ολλανδός άσσος σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο βρίσκεται με το ένα πόδι στην Αγγλία, καθώς ο ίδιος θέλει μόνο Γιουνάιτεντ. Η Μπάγερν φαίνεται έτοιμη να παραχωρήσει τον παίκτη εφόσον η Γιουνάιτεντ κάνει μια ικανοποιητική πρόταση. Ο ίδιος ο Ντε Λιχτ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα του Τεν Χαγκ σε ότι αφορά το συμβόλαιό του.

Η Γιουνάιτεντ, με τον Ραφαέλ Βαράν στην πόρτα της εξόδου και μετά το «βέτο» στην μεταγραφή του Ζαν-Κλερ Τοντιμπό, χρειαζόταν άμεσα ένα νέο στόπερ επιπέδου πρωταθλητισμού και ο Ντε Λιχτ φαίνεται ιδανικός για το πλήρωμα του Τεν Χαγκ.

Υπενθυμίζεται πως ο Ντε Λιχτ, σε περίπτωση πραγματοποίησης της μεταγραφής, θα γίνει ο τέταρτος παίκτης που φέρνει ο Τεν Χαγκ από την εποχή του στον Άγιαξ μετά τους Ντόνι φαν Ντε Μπέικ, τον Λισάντρο Μαρτίνεζ και τον Άντρε Ονάνα.

Ο Ντε Λιχτ την σεζόν που πέρασε, είχε τριάντα συμμέτοχες σε συνολικά χίλια εννιακόσια τριάντα λεπτά ως στόπερ των Βαυαρών σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ