H Άστον Βίλα απέκτησε τους Μπαρενετσέα και Ίλινγκ από την Γιουβέντους (pics)

H Άστον Βίλα απέκτησε τους Μπαρενετσέα και Ίλινγκ από την Γιουβέντους (pics)

Δύο πολλά υποσχόμενους παίκτες ανακοίνωσε η Άστον Βίλα, η οποία απέκτησε από την Γιουβέντους τους Έντσο Μπαρενετσέα και Σάμουελ Ίλινγκ-Τζούνιορ

Τον μεταγραφικό της σχεδιασμό προχωράει η Άστον Βίλα, η οποία θέλει να είναι έτοιμη για την ερχόμενη απαιτητική σεζόν που θα την βρει στους ομίλους του Champions League.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι απέκτησε δύο πολλά υποσχόμενους παίκτες από την Γιουβέντους καταβάλλοντας συνολικά 22 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για τους Έντσο Μπαρενετσέα και Σάμουελ Ίλινγκ-Τζούνιορ, με τα «λιοντάρια» να επισημοποιούν τα deal με τους μπιανκονέρι.

Διαβάστε επίσης: Απάντησε με τον… τρόπο του: Η 1η ανάρτηση του Μιχόπουλου μόλις είδε την φώτο της Οικονομάκου αγκαλιά με τον Τσερέλα

Ο 23χρονος Αργεντινός αμυντικός χαφ έπαιξε φέτος δανεικός στη Φροζινόνε έχοντας 39 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ, ενώ 20χρονος Άγγλος αριστερός χαφ μέτρησε φέτος με την «Γιούβε» 27 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ.

Θυμίζουμε ότι χθες, η Γιουβέντους ανακοίνωσε χθες (30/6) την απόκτηση του Ντόουγκλας Λουίζ από την Άστον Βίλα, τον οποίο αγόρασε με ένα ποσό κοντά στα 50 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ