Παίρνουν «σκούπα» στην Γιουνάιτεντ: Αποχώρησαν οι Μαρσιάλ και Βαράν

Παίρνουν «σκούπα» στην Γιουνάιτεντ: Αποχώρησαν οι Μαρσιάλ και Βαράν

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε επίσημα ότι οι Αντονί Μαρσιάλ και Ραφαέλ Βαράν αποχωρούν από τον σύλλογο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας και ήδη έχουν γίνει γνωστά τα πρώτα ονόματα που θα αποτελέσουν παρελθόν από τους «κόκκινους διαβόλους».

Όπως ανακοίνωσε επίσημα ο αγγλικός σύλλογος, δύο ποδοσφαιριστές που θα δεν θα συνεχίσουν στην Γιουνάιτεντ από την νέα σεζόν είναι ο Άντονι Μαρσιάλ και ο Ραφαέλ Βαράν.

Διαβάστε επίσης: Μιλουτίνοφ vs Λεσόρ: Η μάχη του «ζωγραφιστού» που θα κρίνει το ντέρμπι (vids)

Όπως είχε ήδη γίνει γνωστό τον περασμένο μήνα, ο Γάλλος επιθετικός θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Έρικ Τεν Χάγκ μετά από 317 συμμετοχές.

Ο 28χρονος φορ σημείωσε 90 γκολ και κέρδισε το Europa League, το Κύπελλο Αγγλίας και δύο League Cup κατά τη διάρκεια της εννιαετούς θητείας του στη Γιουνάιτεντ. Ποτέ, ωστόσο, δεν είχε την εξέλιξη που περίμεναν στην ομάδα, όταν δαπάνησαν 60 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν από τη Μονακό.

Παράλληλα, και ο Ραφαέλ Βαράν αποχωρεί μετά από τρεις σεζόν στο Old Trafford. Ο έμπειρος αμυντικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2021 από τη Ρεάλ Μαδρίτης και έκανε 95 εμφανίσεις συνολικά, χωρίς ωστόσο να δικαιώσει ποτέ τις μεγάλες προσδοκίες που υπήρχαν από έναν παίκτη με την εμπειρία του.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ