Το «αντίο» του Μαρσιάλ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)

Το «αντίο» του Μαρσιάλ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)

Με ένα μακροσκελές μήνυμα στα social media, ο Άντονι Μαρσιάλ αποχαιρέτησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Εννιά χρόνια μετά την έλευσή του στο Μάντσεστερ, ο Άντονι Μαρσιάλ ανακοίνωσε πως θα μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και θα αποχωρήσει από την Γιουνάιτεντ.

Με ένα μακροσκελές μήνυμα στα social media, ο Γάλλος επιθετικός αποχαιρέτησε την πρώην ομάδα του και το συνόδευσε με ένα βίντεο με στιγμές του.

Διαβάστε επίσης: Χορεύουν οι φήμες στη Euroleague: «Καλάθης στη Μονακό», «Ντόρσει για Ολυμπιακό», «Τζόουνς η Φενέρ»

Δείτε το μήνυμα του και το βίντεο που αποχαιρετά την Γιουνάιτεντ:

«Αγαπητοί οπαδοί της Manchester United,

Με μεγάλη συγκίνηση σας γράφω σήμερα για να σας αποχαιρετήσω. Μετά από εννέα απίστευτα χρόνια στο κλαμπ, ήρθε η ώρα να γυρίσω σελίδα στην καριέρα μου.

Από τότε που έφτασα το 2015, είχα την τεράστια τιμή να φορέσω αυτό το πουκάμισο και να παίξω μπροστά σας, τους καλύτερους υποστηρικτές του κόσμου! Υπήρξες ακλόνητο στήριγμα, στις καλές και στις δύσκολες στιγμές. Το πάθος και η αφοσίωσή σου ήταν μια συνεχής πηγή κινήτρων για μένα.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για όλα όσα κάνατε για μένα. Τα τραγούδια σου, η ενθάρρυνση σου και η αγάπη σου για τον σύλλογο είναι αναμνήσεις που θα μείνουν χαραγμένες στην καρδιά μου για πάντα.

Θα ήθελα επίσης να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό επιτελείο και όλα τα μέλη του συλλόγου που γνώρισα κατά τη διάρκεια των 9 ετών μου εδώ. Είμαι υπερήφανος που μπόρεσα να μοιραστώ αυτές τις εμπειρίες μαζί σας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Αυτός ο σύλλογος άφησε το στίγμα του στην καριέρα μου και μου πρόσφερε μια απίστευτη ευκαιρία να παίξω μπροστά σας. Φεύγω για να αναλάβω νέες προκλήσεις, θα είμαι πάντα Κόκκινος Διάβολος και θα συνεχίσω να παρακολουθώ με πάθος τα αποτελέσματα του συλλόγου.

Σας ευχαριστώ και πάλι για όλα, και καλή αντάμωση.

Με όλη μου την στοργή,

Άντονι Μαρσιάλ»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ