Διπλό Ευρώπης για την Τσέλσι (1-2) – Εκτροχίασε τη Νιούκαστλ η Γιουνάιτεντ (3-2)

Διπλό Ευρώπης για την Τσέλσι (1-2) – Εκτροχίασε τη Νιούκαστλ η Γιουνάιτεντ (3-2)

Η Τσέλσι νίκησε με 2-1 την Μπράιτον και είναι μία ανάσα από την έξοδο στην Ευρώπή ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 3-2 της Νιούκαστλ και την... κρατά μαζί της εντός των τειχών.

Η Τσέλσι πέρασε με 2-1 από την έδρα της Μπράιτον, ανέβηκε στην 6η θέση και αγκάλιασε το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το σκορ άνοιξε στο 34ο λεπτό για τους «μπλε» όταν ο Κουκουρέγια σέντραρε από αριστερά και ο Πάλμερ με κεφαλιά έκανε το 0-1 ενώ στο 45+4′ ακυρώθηκε γκολ του Τζάκσον για φάουλ στον Λάμπτεϊ. Στο 45+9′ η κεφαλιά του Πέδρο σταμάτησε στο δοκάρι της Τσέλσι.

Διαβάστε επίσης: Καζάνι που… βράζει ο λαός του Παναθηναϊκού: «Μας έχει ξεφτιλίσει ο Τούρκος και ο Αλαφούζος που τον έφερε» (pics)

Στο 57′ ακυρώθηκε γκολ της Μπράιτον και επτά λεπτά μετά ο Ενκουκού με πλασέ έκανε το 0-2. Στο 88ο λεπτό η Τσέλσι έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ρις Τζέιμς και στο 90+5′ η Μπράιτον είχε δοκάρι με τον Αντινγκρά. Δύο λεπτά μετά μείσε σε 1-2 με τον Γουέλμπεκ, αλλά δεν είχε χρόνο για κάτι περισσότερο.

Μπράιτον: Φερμπρούχεν, Λάμπτεϊ (84’ Οφιά), Ιγκόρ Ζούλιο, Γουέμπστερ, Ντανκ (46’ Μπάρκο), Γκρος, Αντινγκρά, Μπουονανότε (70’ Γουέλμπεκ), Γκίλμουρ (70’ Μπαλέμπα), Ενκίσο (85’ Φάτι), Ζοάο Πέδρο.

Τσέλσι: Πέτροβιτς, Γκουστό (69’ Τζέιμς), Τσαλομπά, Μπαντιασίλ, Καϊσέδο, Κουκουρέγια, Γκάλαχερ (90+9′ Ουγκοτσούκβου), Μαντουεκέ (69’ Στέρλινγκ), Πάλμερ (90+9′ Καζαντέι)Μούντρικ (42’ Ενκουνκού), Τζάκσον (90′ Τιάγκο Σίλβα)

Νίκησε η Γιουνάιτεντ αλλά…

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 3-2 τη Νιούκαστλ και την έπιασε στην 7η θέση, αλλά αμφότερες είναι στο -3 από την Τσέλσι. Για να βγει στην Ευρώπη η ομάδα του Τεν Χάαγκ θα πρέπει είτε να πάρει το Κύπελλο είτε να προσπεράσει τη Νιούκαστλ την τελευταία αγωνιστική και τότε ακόμη κι αν χάσει από τη Σίτι στον τελικό, η 7η θέση θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στο 31′ ο Μαϊνού με πλασέ έκανε το 1-0 και στο 49′ ο Γκόρντον με προβολή έκανε το 1-1. Στο 57’ μετά από κόρνερ η μπάλα στρώθηκε στον Ντιαλό που με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1 και στο 84′ ο Χόιλουντ έκανε το 3-1 με σουτ. Το μόνο που κατάφερε η Νιούκαστλ ήταν να μειώσει σε 3-2 με σουτ του Χολ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ονάνα, Νταλότ, Κασεμίρο, Έβανς, Γουάν Μπισάκα, Μαϊνού (82’ Μαρτίνες), Άμραμπατ, Φερνάντες, ΜακΤόμινεϊ, Γκαρνάτσο (82’ Ράσφορντ), Ντιαλό (82’ Χόιλουντ)

Νιούκαστλ: Ντουμπράβκα, Τρίπιερ (63’ Σερ), Κραφτ, Μπερν, Χολ, Λόνγκσταφ (77’ Μπαρνς), Γκιμαράες, Άντερσον (63’ Ζοέλιντον), Μέρφι (63’ Αλμιρόν), Ισάκ, Γκόρντον

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ