Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 0-1: Την «καθάρισε», έπιασε κορυφή κι ελπίζει…

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 0-1: Την «καθάρισε», έπιασε κορυφή κι ελπίζει…

Χάρη σε ένα γκολ του Τροσάρ η Άρσεναλ πέρασε με 1-0 από το «Old Trafford» επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, άφησε την Σίτι στο -1 με ματς παραπάνω και ελπίζει για τίτλο.

Μεγάλο διπλό της Άρσεναλ στο «Old Trafford»! Με ένα γκολ του Τροσάρ η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα νίκησε με 1-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 37η αγωνιστική της Premier League και έπιασε κορυφή. Οι «κανονιέρδες» είναι πλέον στο +1 από τη Σίτι η οποία όμως πριν την τελευταία στροφή έχει να δώσει κι ένα ματς στην έδρα της Τότεναμ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και χωρίς να δημιουργήσουν τη μεγάλη ευκαιρία, έκλεισαν στα καρέ της την Άρσεναλ. Αντίθετα, στην πρώτη τους καλή στιγμή οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα. Ο Κασεμίρο δεν τραβήχτηκε και κάλυψε τον Χάβερτς που γύρισε από τα δεξιά για τον Τροσάρ κι εκείνος έκανε το 0-1 από κοντά.

Διαβάστε επίσης: Κολοσσός Ρόδου- Ολυμπιακός 66-100: Πέρασε άνετα από τη Ρόδο- Καρδιοχτύπι με Πετρούσεφ που τραυματίστηκε στο 2ο δεκάλεπτο (vids)

Η μοναδική αντίδραση της Γιουνάιτεντ στο πρώτο μέρος ήταν ένα σουτ του Γκαρνάτσο που έβγαλε ο Ραγιά στο 44′. Στο 56ο λεπτό ο Γουάν Μπισάκα πρόλαβε τον Τροσάρ και στο 57’ ο ο Σαλιμπά αστόχησε από κοντά Στο 61′ το πλασέ του Γκαρνάτσο πέρασε μόλις έξω ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Ονάνα είπε όχι σε σουτ του Έντεγκααρντ. Γκαρνάτσο και Μαρτινέλι είχαν από μία καλή στιγμή στα τελευταία λεπτά, με το σκορ να μην αλλάζει.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ονάνα, Νταλότ, Έβανς (75’ Καμπβαλά), Γουάν Μπισάκα (85’ Έρικσεν), Κασεμίρο, Άμραμπατ (88’ Φόρσον), ΜακΤόμινεϊ, Μαϊνού, Γκαρνάτσο, Ντιαλό (70’ Άντονι), Χόιλουντ (85’ Γουίτλι)

Άρσεναλ: Ραγιά, Γουάιτ, Γκάμπριελ, Τομιγιάσου, Σαλιμπά, Έντεγκααρντ (90+3′ Ζορζίνιο), Παρτέι (90+3’΄Κίβιορ), Ράις, Χάβερτς, Τροσάρ (66’ Μαρτινέλι), Σακά (82’ Ζεσούς)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ