Premier League: Αγωνιστική δράση την παραμονή των Χριστουγέννων 28 χρόνια μετά (pic)

Premier League: Αγωνιστική δράση την παραμονή των Χριστουγέννων 28 χρόνια μετά (pic)

Η Premier League επιβεβαίωσε σήμερα (26/10) ότι ο αγώνας ανάμεσα στις Γουλβς και Τσέλσι θα διεξαχθεί την παραμονή των Χριστουγέννων, για πρώτη φορά μετά από 28 χρόνια.

Η Premier League επιβεβαίωσε σήμερα (26/10) ότι ο αγώνας μεταξύ της Γουλβς και της Τσέλσι θα διεξαχθεί στις 24 Δεκεμβρίου, σπάζοντας μια παράδοση που κρατά από το 1995. Πριν από 28 χρόνια ήταν η τελευταία φορά που παίχτηκε ένας αγώνας (Λιντς -Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) την παραμονή των Χριστουγέννων, αφού οι φίλαθλοι ήταν αντίθετοι στον προγραμματισμό αγώνων αυτήν την ημερομηνία λόγω προβλημάτων μεταφοράς.

Ωστόσο, αυτή τη φορά η Premier League τους αγνόησε και, παρά το γεγονός ότι είναι Κυριακή και τα ταξίδια θα είναι ακόμα πιο περίπλοκα, αποφάσισε να προγραμματίσει το Γουλβς-Τσέλσι για εκείνη την ημέρα, ανταποκρινόμενη σε σχετικό αίτημα για τηλεοπτική μετάδοση.

Διαβάστε επίσης: Ο «υπερήρωας» της «εξυγίανσης» Σταύρος Μάνταλος, τώρα και αθλητικός δικαστής

Επίσης σήμερα παρουσιάστηκε το πρόγραμμα για την παραδοσιακή «Boxing Day» (26 Δεκεμβρίου), στην οποία θα διεξαχθούν πέντε αγώνες: Νιούκαστλ-Νότιγχαμ Φόρεστ, Μπόρνμουθ-Φούλαμ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Λούτον, Μπέρνλι-Λίβερπουλ και Μάντσεστερ. Γιουνάιτεντ-Άστον Βίλα.

Κατά τη διάρκεια των εορτών θα υπάρχει ποδόσφαιρο από τις 22 Δεκεμβρίου έως την Τρίτη 2 Ιανουαρίου, με εξαίρεση τις 25 και 29 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ