Στον «αέρα» οι συνομιλίες των διαιτητών στο Τότεναμ-Λίβερπουλ! (vid)

Στον «αέρα» οι συνομιλίες των διαιτητών στο Τότεναμ-Λίβερπουλ! (vid)

Οι συνομιλίες των διαιτητών για το τραγικό λάθος με το ακυρωθέν γκολ του Ντίαζ στο Τότεναμ-Λίβερπουλ δημοσιεύτηκαν. Ποιες ήταν οι μεταξύ τους συζητήσεις;

Στο φως της δημοσιότητας βγήκαν οι συνομιλίες με του VAR με τον διαιτητή της αναμέτρησης του Τότεναμ-Λίβερπουλ. Μετά την παραδοχή του λάθους από την πλευρά της Ένωση Διαιτητών της Αγγλίας και τη συγγνώμη προς τους «reds» το βίντεο ξεκαθαρίζει τα λάθη των υπεύθυνων.

Το VAR λέει χαρακτηριστικά ότι υπάρχει πιθανότητα για offside με τον επόπτη να σηκώνει το σημαιάκι του και το παιχνίδι να διακόπτεται. Στη συνέχεια η φάση «πάγωσε» την στιγμή που ο Σαλάχ κάνει την πάσα στον Ντίαζ με την γραμμή 2D να μπαίνει για να ξεκαθαριστεί η παράβαση.

Διαβάστε επίσης: Μαρινάκης: Ξένος αρχιδιαιτητής τώρα και τέλος ο Μάνταλος ή χειρόφρενο στο πρωτάθλημα

Στο μυαλό του VAR και του AVAR η φάση ήταν ξεκάθαρη και το γκολ της Λίβερπουλ ήταν καθαρό. Βέβαια, η ασυνεννοησία με τον διαιτητή της αναμέτρησης ανάγκασε τον Ντάρεν Ίνγκλαντ να συνεχίσει τον αγώνα. Κάπου εκεί οι υπεύθυνοι στο VAR κατάλαβαν το τι έκαναν και δεν μπορούσαν πλέον να επεμβούν και να ξανασταματήσουν την ροή του παιχνιδιού εφόσον οι παίκτες της Τότεναμ εκτέλεσαν το ελεύθερο.

Δείτε το βίντεο: 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ