Προπονητής Σέφιλντ: «Οι ρέφερι της Premier League είναι η καταστροφή του ποδοσφαίρου»

Προπονητής Σέφιλντ: «Οι ρέφερι της Premier League είναι η καταστροφή του ποδοσφαίρου»

Έξαλλος με τη διαιτησία ήταν ο προπονητής της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Πολ Χεκινμπότομ, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Τότεναμ.

Έξαλλος ο προπονητής της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Πολ Χεκινμπότομ, με την διαιτητική ομάδα στην αναμέτρηση κόντρα στην Τότεναμ.

Ο τεχνικός της νεοφώτιστης είχε πολλά παράπονα για την γενική εικόνα του Πίτερ Μπανκς αλλά και για την αποβολή του Όλι ΜακΜπέρνι στις καθυστερήσεις του αγώνα. Η Σέφιλντ ήταν πολύ κοντά στους πρώτο της τρίποντο στην Premier League, όμως η αλλαγή του Ριτσάρλισον έφερε τα πάνω-κάτω. Ο Βραζιλιάνος σκόραρε στο 90+8′ και έδωσε την ασίστ στον Κουλοσέφσκι δύο λεπτά αργότερα για την επική ανατροπή της Τότεναμ.

Διαβάστε επίσης: Ο ίδιος αλλά… διαφορετικός Ντιέγκο Μαρτίνεθ πριν το πρώτο ελληνικό ντέρμπι της καριέρας του

Στις δηλώσεις του ο Χεκινμπότομ είπε ότι οι «οι ρέφερι της Premier League είναι η καταστροφή του ποδοσφαίρου».

Αναλτικά τα όσα είπε:

«Χρειάζεται να γίνει κάτι εδώ και τώρα. Οι διαιτητές καταστρέφουν το παιχνίδι, το καταστρέφουν εντελώς. Δεν είναι ότι διαμαρτύρομαι για το αποτέλεσμα. Έλεγα τα ίδια στο ημίχρονο, καθώς και όταν προηγούμασταν με 1-0. Οι διαιτητές καθορίζουν τον τρόπο που θα παίζουμε, ενώ εμείς έχουμε προετοιμαστεί εντελώς διαφορετικά μέσα στη βδομάδα. Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό, παρ’ όλα αυτά συμβαίνει.

Η διαιτησία είναι σοκαριστική. Δεν έχει να κάνει με τις αποφάσεις τους, έχει να κάνει με τη διαχείριση του παιχνιδιού. Πολύ απλά, δεν ξέρουν τι κάνουν! Οι άνθρωποι που διευθύνουν το παιχνίδι μας δεν έχουν ιδέα για αυτό. Δεν ξέρουν ποδόσφαιρο. Ο Όλι ΜακΜπέρνι αποβλήθηκε απλά επειδή είπε στον διαιτητή ότι κάποιος του τράβηξε τη φανέλα. Τι γίνεται με το παιχνίδι μας;»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ