Στην Τσέλσι και ο Λάβια με 70 εκατομμύρια ευρώ (pic)

Στην Τσέλσι και ο Λάβια με 70 εκατομμύρια ευρώ (pic)

Η Τσέλσι συμφώνησε με την Σαουθάμπτον για την απόκτηση του Ρομέο Λάβια, παίκτη που είχε συμφωνήσει νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι η Λίβερπουλ.

Μετά την απόκτηση του Μόισες Καϊσέδο από την Μπράιτον με 133 εκατομμύρια ευρώ και την συμφωνία με τον Μάικλ Ολίσε της Κρίσταλ Πάλας στα 40 εκατομμύρια ευρώ, η Τσέλσι «έκλεισε» και τον Ρομέο Λάβια της Σαουθάμπτον στα 70 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 19χρονος χαφ είχε συμφωνήσει αρχικά με την Λίβερπουλ, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα ένιωσε πως ήταν η δεύτερη επιλογή για τον Κλοπ, μετά από την πρότασή τους για τον Μόισες Καϊσέδο, και προτίμησε τους «μπλε» λόγω και του πρότζεκτ, αλλά και του Τζο Σιλντς, τον οποίο γνωρίζει από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι που ήταν σκάουτερ νεαρών ταλέντων, ενώ τον ακολούθησε στην Σαουθάμπτον όταν και έφυγε το 2022, και είναι πλέον Διευθυντής Ποδοσφαίρου στην Τσέλσι.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Στη Ροσάριο ο Λοβέρα

Ο 36χρονος σκάουτερ έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιλογή του Μάικλ Ολίσε για να έρθει σε συμφωνία με τους «μπλε» του Λονδίνου, καθώς έχουν καλές σχέσεις, ενώ ταυτόχρονα έχει βοηθήσει και με την αναζήτηση νεαρών ταλέντων.

Η Σάουθαμπτον θα κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης για τον Ρομέο Λάβια, που φτάνει στο 20%, σε περίπτωση μελλοντικής πώλησής του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ