Ο Καϊσέδο«φέρνει» Λάβια στη Λίβερπουλ

Ο Καϊσέδο«φέρνει» Λάβια στη Λίβερπουλ

Μετά την αποτυχία απόκτησης του Καϊσέδο, στη Λίβερπουλ στρέφονται και πάλι στον Ρομέο Λάβια της Σαουθάμπτον, έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να τον αποκτήσουν.

Κατά τη διάρκεια της πολυάσχολης χθεσινής ημέρας (11/8) η Λίβερπουλ σχεδόν… απέκτησε τον Μόισες Καϊσέδο, με τους Reds να τα έχουν βρει σε όλα με την Μπράιτον, αλλά τον παίκτη τελευταία στιγμή να ενημερώνει πως δεν θα παραβρεθεί στο Λίβερπουλ για τα ιατρικά, θέλοντας να μεταγραφεί αποκλειστικά και μόνο στην Τσέλσι.

Μετά το κάζο αυτό, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στρέφεται εκ νέου στον προηγούμενο μεταγραφικό της στόχο, τον νεαρό Ρομέο Λάβια της Σαουθάμπτον. Μπορεί η ομάδα του Μέρσισαϊντ να μην κατάφερε στο πρόσφατο παρελθόν να κάμψει τις αντιστάσεις των Αγίων, η ανάγκη απόκτησης ενός αμυντικού χαφ όμως είναι μεγάλη.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα»: «Τέλος ο Μάικ Τζέιμς από τη Μονακό, χαμός με Ολυμπιακό» (pic)

Για αυτό η Λίβερπουλ που ήταν αποφασισμένη να κάνει την υπέρβαση δίνοντας 127 εκατ. ευρώ για τον Καισέδο, αναμένεται να ενδώσει στις επιθυμίες της Σαουθάμπτον, η οποία είχε βάλει τιμή πώλησης τα 60 εκατ. ευρώ για να κλείσει την τρύπα στο ρόστερ της.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ