Ο Καϊσέδο λέει όχι στην Λίβερπουλ και ζητάει Τσέλσι (pic)

Ο Καϊσέδο λέει όχι στην Λίβερπουλ και ζητάει Τσέλσι (pic)

Ετοιμάζει νέα πρόταση η Τσέλσι για Καϊσέδο, ο παίκτης της Μπράιτον ενημέρωσε την ομάδα του πως επιθυμεί μόνο τους «μπλε» και αναμένει στο Λονδίνο.

Τρομερή εξέλιξη στην υπόθεση της πώλησης του Καϊσέδο, αφού η Τσέλσι προσπαθεί να κάνει hijack στο hijack, με τον ποδοσφαιριστή από το Εκουαδόρ να θέλει να διατηρήσει την υπόσχεσή του στους «μπλε» του Λονδίνου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Τσέλσι έχει ζητήσει από τον 21χρονο μέσο να περιμένει λίγο παραπάνω, όσο ψάχνουν τρόπους να κάνουν καλύτερη πρόταση στους «γλάρους» και να «σπάσει» την συμφωνία των 127 εκατομμυρίων ευρώ της Λίβερπουλ με την Μπράιτον.

Ο νεαρός χαφ ενημέρωσε αμφότερες ομάδες πως επιθυμεί μόνο Τσέλσι και κανέναν άλλον, καθώς από τον Μάιο έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Ποτσετίνο.

Σε περίπτωση που η Τσέλσι καταφέρει να αγοράσει τον Καϊσέδο, ο Τάιλερ Άνταμς λογικά θα μετακομίσει στην Μπράιτον, αφού το deal δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμα.

Από την μεριά της η Μπράιτον δεν φαίνεται διαθέσιμη να δεχτεί οποιαδήποτε πρόταση της Τσέλσι, εκτός αν ξεπερνάει τα 127 εκατομμύρια ευρώ που έχει συμφωνήσει με την Λίβερπουλ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ