Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Υπέγραψε ο Ονάνα (pic)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Υπέγραψε ο Ονάνα (pic)

Μόνο τα τυπικά απομένουν προκειμένου να θεωρείται ο Αντρέ Ονάνα και επίσημα παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Καμερουνέζο να έχει υπογράψει ήδη το νέου του συμβόλαιο.

Ο Αντρέ Ονάνα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση από τους «Κόκκινους Διαβόλους».

Σύμφωνα με το «Athletic», ο Ονάνα μετέβη στο Μάντσεστερ, με το που επιβεβαιώθηκε η οριστική συμφωνία μεταξύ Ίντερ και Γιουνάιτεντ, για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει με τη νέα του ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Η Βίρτους βάζει εμπόδια στη μεταγραφή Σενγκέλια στον Παναθηναϊκό! (pic)

Η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του θα γίνει είτε σήμερα είτε αύριο από τους «Μπέμπηδες», μόλις ολοκληρωθεί και η απαραίτητη γραφειοκρατική διαδικασία.

Ο Ονάνα θα στοιχήσει στη Γιουνάιτεντ 55 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιο που υπέγραψε θα έχει ισχύ έως το 2028 με περιθώριο επέκτασης για ακόμη 1 χρόνο.

Ο 27χρονος Καμερουνέζος τερματοφύλακας αφού ανακοινωθεί, μόλις φτιάξει τη βίζα του θα ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της νέας του ομάδας, για να παίξει και στα φιλικά που έχει προγραμματίσει η Γιουνάιτεντ πριν το ξεκίνημα της Premier League.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ