Γιουνάιτεντ: Στο Μάντσεστερ ο ατζέντης του Ταρεμί, «φωτιά» στις φήμες για συμφωνία (pic)

Γιουνάιτεντ: Στο Μάντσεστερ ο ατζέντης του Ταρεμί, «φωτιά» στις φήμες για συμφωνία (pic)

Ο ατζέντης του Μεχντί Ταρεμί με δημοσίευση του στο Instagram από το Old Trafford, έβαλε «φωτιά» στις φήμες για συμφωνία του πελάτη του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ένα από τα πιο πολύ συζητημένα πρόσωπα της μεταγραφική περιόδου του καλοκαιριού, ο Μεχντί Ταρεμί μοιάζει να οριστικοποιεί το deal του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Περισσότερο «λάδι στην φωτιά» έριξε ο ίδιος του ο ατζέντης, ο οποίος με δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έδειξε ότι βρίσκεται στο γήπεδο της Γιουνάιτεντ, το Old Trafford με τις φήμες να «οργιάζουν» στο νησί για το μέλλον του Ιρανού επιθετικού.

Διαβάστε επίσης: Με βασικό Πινέδα, στον τελικό το Μεξικό

Ο Ταρεμί ο οποίος αγωνίζεται στην Πόρτο, έχει δεχθεί πολλές κρούσεις από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες αυτό το καλοκαίρι, μεταξύ των οποίων η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μίλαν και από ότι φαίνεται διανύει τις τελευταίες του ημέρες στην ιβηρική χερσόνησο.

Ο Ταρεμί στα 30 του έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024, επομένως όποιος θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει να καταβάλει και το απαιτούμενο αντίτιμο.

Ο Ιρανός στην Πόρτο παίζει από το 2020, έχοντας 147 συμμετοχές με 80 γκολ και 49 ασίστ. Έχει κατακτήσει με τους «δράκους» ένα πρωτάθλημα Πορτογαλίας, δύο Κύπελλα ένα League Cup και ένα Super Cup Πορτογαλίας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ