Τέλος από τη Γιουνάιτεντ οι Βέγκχορστ και Σάμπιτσερ

Τέλος από τη Γιουνάιτεντ οι Βέγκχορστ και Σάμπιτσερ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχωρά σε αξιολόγηση και εκκαθάριση του ρόστερ της με τους δανεικούς Βέγκχορστ και Σάμπιτσερ, να επιστρέφουν στις ομάδες τους.

Μετά το τέλος της σεζόν στην Αγγλία ο Έρικ Τεν Χαγκ σήκωσε τα μανίκια και ξεκίνησε τα σχέδιά του για το ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει της νέας σεζόν. Πέρα από τις μεταγραφές, σημαντικό κομμάτι της δουλειάς του Ολλανδού είναι η αξιολόγηση των δανεικών παικτών.

Τόσο αυτών που ανήκουν στην ομάδα και αγωνίζονται αλλού, όσο και αυτών που βρίσκονται στη Γουνάιτεντ ως δανεικοί από άλλους συλλόγους. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι Χέντερσον (Νότιγχαμ Φόρεστ), Μπαϊγί (Μαρσέιγ), Φερνάντες (Πρέστον), Τέλες (Σεβίλλη) και Τουανζεμπέ (Στόουκ) που επιστρέφουν στους Κόκκινους διάβολους για να πάρουν την ευκαιρία τους στην προετοιμασία της ομάδας και στα φιλικά του καλοκαιριού και αν πείσουν να πάρουν θέση στο ρόστερ της νέας χρονιάς.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με Μίροτιτς: Ομάδα – έκπληξη μπήκε «σφήνα»

Από την άλλη οι δύο δανεικοί που αγωνίστηκαν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στη Γιουνάιτεντ, επιστρέφουν στις ομάδες τους. Πρόκειται για τον Μάρσελ Σάμπιτσερ που επιστρέφει στην Μπάγερν Μονάχου και Βουτ Βέγκχορστ που επιστρέφει στην Μπέρνλι.

Αμφότεροι ήταν αποκτήματα του χειμερινού μεταγραφικού παραθύρου, με τον Αυστριακό μέσο να αγωνίζεται για σε 18 ματς για τη Γιουνάιτεντ με 3 γκολ και 1 ασίστ και τον πανύψηλο Ολλανδό επιθετικό που ο δανεισμός του στοίχησε τρία εκατομμύρια ευρώ, να μην προσφέρει τα αναμενόμενα ,ε 3 γκολ και 2 ασίστ σε 31 ματς

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ