Premier League : Νίκη σωτηρίας για την Πάλας, «γλυκοκοιτάζει» την Ευρώπη η Μπέρνλι

Premier League : Νίκη σωτηρίας για την Πάλας, «γλυκοκοιτάζει» την Ευρώπη η Μπέρνλι

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Κρίστα Πάλας επί της Μπράιτον στην προσπάθειά της να παραμείνει στην Premier League. Σπουδαίος βαθμός για Σουόνσι επί της Έβερτον.

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η Κρίσταλ Πάλας επί της Μπράιτον με 3-2, αυξάνοντας τη διαφορά της από τη 18η Σαουθάμπτον στους 6 βαθμούς. Σε «τροχιά» Ευρώπης η Μπέρνλι 2-1 τη Λέστερ, νίκη και για τη Χάντερσφιλντ επί της Γουότφορντ.

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Κρίσταλ Πάλας που «λύγισε» τη Μπράιτον και αύξησε στους 3 βαθμούς τη διαφορά της από την ζώνη του υποβιβασμού. Οι «αετοί» πήραν το προβάδισμα χάρις στο γκολ του Ζαχά στο 5ο λεπτό με τον Τόμκινς να δίνει προβάδισμα δυο τερμάτων στο 14′. Οι «γλάροι» απάντησαν άμεσα με τον Μάρει να μειώνει στο 18′ σε 2-1, πριν ο Ζαχά με το δεύτερο προσωπικό του γκολ κάνει το 3-1 στο 24′. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Ισκιέρδο στο 34′. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν με την Πάλας να παίρνει μια σπουδαία νίκη.

Βαθμός «χρυσάφι» για τη Σουόνσι απέναντι στην Έβερτον, στη προσπάθεια των «κύκνων» να παραμείνουν στην Premier League. Οι «κύκνοι» στάθηκαν άτυχοι καθώς στο 43′ ο Νιούτον έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, βάζοντας σε θέση οδηγού την Έβερτον. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Καρβαλιάλ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Τζόρνταν Αγιού στο 71′ και να παραμείνει στο +5 από την διακεκαυμένη ζώνη.

Δεν τα παρατάει η Μπέρνλι που «κυνηγάει» την 6αδα, 2-1 την Λέστερ. Μπορεί η Άρσεναλ να δείχνει πως παίρνει «μπρος», παρόλα αυτά στη Μπέρνλι δεν είναι διατεθειμένοι να παρατήσουν την προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν στο σκορ μόλις στο 6′ με τον Γούντ, ενώ πέτυχαν το 2-0 τρία λεπτά αργότερα με τον Λόνγκ. Το μόνο που κατάφεραν οι «αλεπούδες ήταν να μειώσουν με τον Βάρντι στο 72′. Στο -2 από την Άρσεναλ οι «clarets», με παιχνίδι περισσότερο.

Δεν μπαίνει σε μπελάδες η Χάντερσφιλντ, 1-0 τη Γουότφορντ. Χάρις στο γκολ του Ινς στο 91′ οι «terriers» επικράτησαν της Γουότφορντ με τον Ορέστη Καρνέζη να αγωνίζεται βασικός.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ