Ράγκνικ: «Ο στόχος της τετράδας έχει χαθεί»

Ράγκνικ: «Ο στόχος της τετράδας έχει χαθεί»

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεν, Ραφλ Ράνγκνικ παραδέχθηκε πως μετά την ήττα από την Άρσεναλ ο στόχος της τετράδας έχει χαθεί οριστικά πια για την ομάδα του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προβλημάτισε για ακόμη ένα παιχνίδι τη φετινή χρονιά, γνωρίζοντας την ήττα σε δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι αυτή τη φορά με 3-1 από την Άρσεναλ.

Ένα αποτέλεσμα το οποίο απομακρύνει και άλλο από την τετράδα τους «κόκκινους διάβολους», οι οποίοι απέχουν αυτή τη στιγμή  έξι βαθμούς από τους τέταρτους «Κανονιέρηδες», οι οποίοι έχουν μάλιστα και ματς λιγότερα και θα έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τη διαφορά τους στους εννέα βαθμούς.

Ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ, Ράφλ Ράνγκνικ μιλώντας στο «BT Sport» μετά την ήττα από το σύνολο του Μικέλ Αρτέτα τόνισε πως ο στόχος της τετράδας απομακρύνθηκε πλέον οριστικά για την ομάδα του.

«Το θεωρούσα δύσκολο πριν το ματς, άλλά μετά από αυτό το αποτέλεσμα η τετράδα έχει χαθεί. Η εικόνα μας ήταν βελτιωμένη αλλά το αποτέλεσμα απογοητευτικό. Η μόνη μας αδυναμία ήταν η άμυνα μας μέσα και γύρω από την περιοχή μας», ανέφερε στην τοποθέτηση του ο Γερμανός, ο οποίος το καλοκαίρι θα αντικατασταθεί από τον Έρικ Τεν Χαγκ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ