Οριστικό: Καμία ομάδα της Premier League δεν θα κάνει μεταγραφές από Ουκρανία και Ρωσία

Οριστικό: Καμία ομάδα της Premier League δεν θα κάνει μεταγραφές από Ουκρανία και Ρωσία

Η διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος ξεκαθάρισε και επισήμως ότι δεν πρόκειται να ανάψει «πράσινο» για μεταγραφές από Ρωσία και Ουκρανία.

Οι FIFA και UEFA έβαλαν έκτακτη εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο για τους ξένους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν στην Ρωσία και στην Ουκρανία λόγω της κατάστασης που επικρατεί στις δυο χώρες με τον πόλεμο, αλλά και το γεγονός ότι έχουν διακοπεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων.

Αρκετοί σύλλογοι έσπευσαν να κάνουν τις κινήσεις τους για παίκτες προκειμένου να τους βοηθήσουν έως το τέλος της σεζόν, αλλά η Premier League αντέδρασε δίχως δεύτερη σκέψη. Εδώ και τρεις μέρες έχει αφήσει να εννοηθεί ότι δεν συμφωνεί με την απόφαση των FIFA και UEFA και το έκανε πλέον και ξεκάθαρο προς τις 20 ομάδες της Premier League.

To Σάββατο (26/3) επισήμως η διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος ξεκαθάρισε ότι καμία ομάδα του Νησιού δεν θα εκμεταλλευτεί το συγκεκριμένο «παράθυρο». Κάτι που φάνηκε κιόλας από την απόφαση της Premier League να μπλοκάρει τη μεταγραφή του Βίκτορ Μόουζες από τη Σπαρτάκ Μόσχας στην Μπέρνλι, όπου είχαν συμφωνηθεί τα πάντα ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ