Η Τσέλσι μπορεί ακόμα να πωληθεί – Σε συζητήσεις με την κυβέρνηση ο σύλλογος

Η Τσέλσι μπορεί ακόμα να πωληθεί – Σε συζητήσεις με την κυβέρνηση ο σύλλογος

Παρά τις κυρώσεις στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, νέα δημοσιεύματα από την Αγγλία αναφέρουν πως η Τσέλσι μπορεί ακόμα να αλλάξει χέρια.

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση της ανακοίνωσης της κυβέρνησης Μεγάλης Βρετανίας, η οποία αποφάσισε να προχωρήσει σε κυρώσεις κατά του Ρόμαν Αμπράμοβιτς και ακόμα έξι Ρώσων επιχειρηματιών.

Ωστόσο φαίνεται πως η υπόθεση επηρεάζει άμεσα και την Τσέλσι, καθώς η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας αποφάσισε να «παγώσει» ότι συνδέεται με τον Αμπράμοβιτς, με την ομάδα του Λονδίνου να μην αποτελεί εξαίρεση.

Σύμφωνα ωστόσο με νέα δημοσιεύματα η Τσέλσι μπορεί ακόμα να πωληθεί και να αλλάξει χέρια. Όπως αναφέρει το «INews», οι «μπλε» θα συνεχίσουν να διαπραγματεύονται με τους υποψήφιους αγοραστές και μάλιστα ήδη έχουν γίνει επαφές με την κυβέρνηση ώστε να δοθεί ειδική άδεια για να προχωρήσουν κανονικά οι διαδικασίες, χωρίς προβλήματα.

Από την άλλη, όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας θεωρούν άδικο το γεγονός πως ο σύλλογος δέχεται τέτοια «χτυπήματα» χωρίς να έχει κάποια άμεση σύνδεση με τα όσα συμβαίνουν και για αυτό πιστεύουν πως η κυβέρνηση δεν θα σταθεί εμπόδιο και θα δώσει την άδεια για να τελειώσουν όλα όσο πιο σύντομα γίνεται.

Από την άλλη, η Telegraph αναφέρει πως η κυβέρνηση θέλει να αναλάβει η ίδια τη διαδικασία πώλησης, αναμένοντας πλέον την απάντηση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Μένει να φανεί ποια θα είναι η απόφαση του Ρώσου μεγιστάνα, καθώς αυτή τη στιγμή η Τσέλσι είναι αυτή που μοιάζει να «πονάει» περισσότερο από τις κυρώσεις παρά ο ίδιος ο Αμπράμοβιτς, με τους φιλάθλους της ομάδας να περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις οι οποίες «τρέχουν» σε απίστευτα γρήγορους ρυθμούς…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ