Ράνγκνικ – «Πρέπει να ξανασκεφτούμε τις πέντε αλλαγές»

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε την άποψη πως θα πρέπει να επιστρέψει στο αγγλικό ποδόσφαιρο ο κανονισμός ο οποίος επέτρεπε στους προπονητές να κάνουν πέντε αλλαγές κατά την διάρκεια ενός αγώνα.

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ράφλ Ράνγκνικ, τάχθηκε υπέρ του κανονισμού που επιτρέπει στους προπονητές να προχωρήσουν στην αντικατάσταση πέντε ποδοσφαιριστών τους κατά την διάρκεια ενός αγώνα.

Ο συγκεκριμένος κανονισμός είχε εφαρμοστεί κατά την πανδημία του κορωνοϊού, και παρότι στα περισσότερα πρωταθλήματα διατηρείται ακόμη στην Αγγλία έχει πάψει να ισχύει.

«Είμαστε σε παρόμοια κατάσταση με αυτήν που ήμασταν πριν από 1,5 χρόνο, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί δεν γίνεται αυτό που συνέβαινε τότε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 63χρονος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάϊιεντ και πρόσθεσε: «Απ’ όσο γνωρίζω, η Αγγλία είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη που επιτρέπει μόνο τρεις αλλαγές. Οι πέντε αλλαγές εφαρμόστηκαν όταν άρχισε η πανδημία και νομίζω ότι ήταν η σωστή απόφαση για να εξοικονομηθεί η ενέργεια των παικτών, ειδικά αν έχουν μόλις αναρρώσει από την Covid-19. Θεωρώ, ότι πρέπει να το ξανασκεφθούμε σοβαρά. Οι περισσότεροι παίκτες θα ήταν υπέρ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «κόκκινων διάβολων».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από